Två dagar här om veckan - sol, mat och fint sällskap

 
 
 
En varm och solig dag fick jag och Henry fint besök från Norrköping. Henrys underbara tanter. Mina fantastiska vänner. Dessa två tillhör onekeligen skaran med människor som jag allra helt omger mig med.
Vi spenderade dagen med att strosa omkring i solen, äta picknick i vår fina slottspark och loppa barnkläder i den där svinbra second hand-butiken som finns här i bygden. Henry trivdes i sällskapet och både åt chokladkex, spanade på förbipasserande lastbilar och försåg de lokala fiskmåsarna med mat. Tills det dök upp en hel flock som cirkulerade oss likt gamar strax innan vi lämnade vår mysiga picknickplat dvs...
Det var en fin dag som jag kommer leva länge på ♥ Jag saknar dem redan så att det värker i hjärtat!
 
 
 
 
 
Någon dag eller två senare bjöds det på svingod mat hemma hos mig. Tortillas med falafel, en massa grönsaker, groddar, champinjoner och stark tomatsås närmre bestämt! Martin och Henry gjorde mig sällskap i retroköket och vi åt så det stod härliga till. På mina nyloppade Prunustallrikar dessutom, dagen till ära.
Det var verkligen det godaste på länge! Och så löjligt enkelt dessutom. Sen den dagen har jag ätit exakt detta cirka tusen gånger! Eller ja. I alla fall tre gånger.


En lördag med gamla bilar, vin, skratt och bugg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det händer inte allt för många spännande saker här i bygden, men i lördags var det minsann folksamling i Bruksparken! Jag stressade hem från dagens första arbetspass och slängde på mig den färggladaste stassen jag hade. Eller kanske inte... Men håret i alla fall nyfärgat, färgglatt och uppsatt i en, om ni frågar mig, himla tjusig frisyr! Swirl i luggen och svinrygg med rosor i nacken.
Så varför denna uppståndelse? Jo, det var nämligen dags för den årliga bilutställningen! Dagen till ära lyste solen på oss, och det var varmt och skönt. Min fina själsfrände mötte upp mig och tillsammans hann vi strosa några varv kring området, bland vrålsnygga bilar och tjusiga människor. Efter en knapp timme i parken var det dags att åka tillbaka till kollegorna och jobba i ett par timmar innan det var dags för nästa galej. 
Strax innan 21 var jag ombytt och klar igen. Jag hämtades upp i pappas Pontiac och sen bar det av till hembyn där det vankades rockabillyfest på dansbanan. Jag både dansade bugg (fastän jag a-l-d-r-i-g dansar), skrapade upp mitt knä och drack alldeles för många (fast nä, lagom) shots, och överlag blev det en finfin dag med mycket sol, skratt, vin och fina bilar. Trots några irritationsmoment under kvällens gång somnade jag och frugan nöjda och glada hemma hos mig, lagom tills solen började skina igen och en ny dag sommaruppenbarade sig.

 

En röd korvskinnsklänning och en ny tatuering

 
 
 
 
 
Här om dagen fyndade jag den här tjusiga klänningen här hemma i byn. 40 pixiluringar kostade den och det måste väl ändå räknas som megafynd? Jag misstänker att den är en 90-talare som flirtar lite med 50-talet, men den blir ju inte mindre tjusig för det! Korvskinnet kallar jag den för med tanke på hur djävulskt tajt den är. Som ett sånt där rött och plastigt falukorvs-skinn, ni vet. Fast å va fin den är ändå! Och jag känner mig väldigt fin i den.
Jag är dessutom himla nöjd med mitt hår nu för tiden! Lockigt som bara den och lite lagom vilt. Och rosa förstås! 

Ser ni förresten att det har dykt upp ett ankare på min högerarm? Jajamen! Det hamnade där i fredags och min älskade vän Linnea har en precis likadan. Vi bestämde oss för att fira vår hittills livslånga vänskap och är hur nöjda som helst! Det är flera år sen vi började prata om vänskapstatueringar men det har liksom aldrig blivit av. Förän nu! Här hittar ni en tydligare bild på våra konstverk ♥
Nästa tid är bokad i augusti och jag längtar redan!

Här står jag och ursäktar mig inte ett jävla dugg ♀

 
 
 
 
 
 
Här står jag med blåmärken på benen och rosa knut på huvudet. Och med dom bästa shortsen jag någonsin burit - nattsvarta Monki-shorts med kyhög midja och kraftig jeanskvalitet. Jag känner mig hur stark och fab som helst i dessa och kommer definitivt att bo i dessa godingar och visa magen hela sommaren. Jag syndade lite mer när jag ändå var där och slog samtidigt till på en svart jeanskjol och ett par av favoritjeansen som jag numera inte kan leva utan. Vi kikar på det en annan dag!
Ser ni förresten att jag har snaggat nacken? Sååå skönt! Det kan mycket väl vara det bästa som hänt mitt hår. Det och den rosa färgen, förstås.  


För övrigt så går tydligen mitt pro ut idag, vilket troligtvis betyder att min blöggadress återgår till http://bellalindquist.blogg.se. Jag kan inte bestämma mig för om jag ska förnya eller inte. Det är rätt dyrt ändå, tycker jag! Kanske kan en få tips om bättre alternativ till blogg.se's egna propaket med medföljande domän? ♥
 
Förresten så ska jag klura på en ny header någon dag! Jag känner inte längre att den nuvarande representerar mig. Nä, blöggen behöver förnyas!
Ska jag ens ha kvar mitt alias Tant Bella? Åh, beslutsångesten.