Första veckan

 
Halloj! Jag tänkte bara kika in och hälsa. Jag är i full gång med att bo in mig i läggan och hittills har det gått ganska bra. Sleepovers, mys med frugan, bubbelvin och P3 har hjälpt mig överleva den allra första veckan! Det känns faktiskt helt okej nu, fastän vissa dagar är fruktansvärt tunga.
Hittills har jag inrett retroköket nästan helt färdigt. Det är så himla viktigt för att en ska känna sig hemma, om ni frågar mig! Igår premiärbakade jag dessutom en rabarbebrpaj och bara doften av den gjorde allt mycket hemtrevligare.

Idag vankas det mys med lillskrutten som sovit hos hemma hos mig för första gången, innan det är dags för kvällsjobb.

Hoppas att ni har det finfint ♥

Om förändring, framtid och framsteg.

 
 
Hej där alla fina läsare. Jag kan direkt säga att jag blir alldeles varm och glad i själen när jag ser att ni, trots min långa frånvaro, fortfarande finns här hos mig! Åh, va jag tycker om er!
Jag har sen sist mottagit otroligt fina och peppande mejl, meddelanden och kommentarer och jag är så väldigt rörd. Tusen miljoner tack snälla ni! Jag har varit kass på att svara men jag är så sjukt tacksam och glad ♥

Nu har jag tagit en välbehövlig paus och förhoppningsvis är jag redo att återvända. Det känns fint! Måendet är det väl lite si och så med, men vardagen rullar på i alla fall och jag har haft fullt upp på sistone med både jobb, familj, vänner och trasiga relationer. Utan att försöka vira in det i någon vacker och luddig text kan jag berätta att det planeras flytt. Lilla familjen ska inte längre bo ihop alla tre under samma tak, utan Martin och jag har skaffat oss var sitt boende. Jag orkar inte gå in på några detaljer just nu, men kan berätta att beslutet är gemensamt och att vi helt enkelt behöver en paus och lite utrymme efter att ha stått och stampat länge på samma ställe. Planen och förhoppningen är fortfarande att vi ska leva lyckliga i alla våra dagar - tillsammans. Men bara inte just nu. Det här är faktiskt ingenting som kom plötsligt, åtminstone inte för oss. Vi hoppas att det här kommer att lösa vissa saker och ting till det bättre, för framtidens skull. Ni får följa med på resan om ni vill ♥
 

Det har flera roliga saker också; 

♀ Jag blev trött på frillan och rakade spontant bort underhåret. Undercut och stubb i nacken är grejer det.
♀ Jag har blivit med retrolägga. En centralt belägen trea i Finspång med både tjusig balkong, fiskbensparkett och ett cremevitt 60-talskök med sneda luckor. Imorgon hämtar jag nycklarna och från och med helgen är det fritt fram att flytta in. Smygtitt finns på Instagram!
♀ Jag har en inbokad tatueringstid med min kära fruga. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra ännu, men det blir säkert någonting makalöst fint. Och matchande.
♀ Jag har ett sommarvik som jag är väldans glad över. På favoritarbetsplatsen!
♀ Jag var på kryssning för några veckor sen, för första gången i hela mitt liv. 


Jag kikar in och berättar mer någon dag framöver. Tills dess får ni ha det megafint och jag vill att ni ska veta att jag är glad att ni finns! ♥