Rosa hår och ett inre mörker

 
Här hade jag börjat skriva på en lång text om ett inre mörker och ett tungt sinne. Om tankarna kring hopplöshet, depression och känslor som inte kan styras. Men jag orkar bara inte. Inte just nu. Det enda jag kan få ur mig för tillfället är att jag är inne i en riktigt kass period. Om en med just nu menar jämt och ständigt sen flera månader tillbaka. Jag vet inte helt och hållet vad det beror på. Jag vet heller inte vad jag ska göra för att få det att försvinna. Jag vet bara att det känns riktigt förjävligt, till och från. Mitt gamla vanliga jag lyckas oftast lysa igenom ändå och vardagen rullar vidare, men det är någonting som saknas. Någonting känns trasigt. Det är mycket som är knas just nu och framtiden känns oviss.

Men det ordnar sig någongång, så småningom. På något sätt löser det sig, på ett eller annat vis. Jag tar en dag i taget.

Jag ville bara uppdatera om läget och ursäkta min frånvaro den senaste tiden. Hoppas att ni fina har det bra! ♥

Påskfirande med två snajdiga tårtor

 
 
 
 
 
Halloj och glad påsk i efterhand! ♥ 
 
Jag tänkte bara kika in och fresta er med dess godingar som jag bakade till fredagens påskfirande! En maffig hokladbomb till tårta, fylld med chokladsmörkräm och pudrad med kakao (På baksidan av vimpeln står det "GLAD"). Och en sötare, ros-/virvelmönstrad variant proppfull med citronsmörkräm och lemoncurd. Festligheterna anordnades hemma hos Martins syster med familj och vi anlände till ett fantastiskt påskbord med allt en kan tänka sig. Sill, Janssons frestelse, köttbullar, lax, olika ostar, ägghalvor och åååååh. Så. Jäkla. gott. Efter flera timmar av skratt, rundvandring på gården och med proppmätta magar åkte jag iväg på annat galej. Jag gav mig av innan det var dags att hugga in på tårtorna, men dom var nog ätbara! Som tur var så var jag ändå fika-mätt med tanke på all smet och fyllning jag ätit under bakningen, så mig var det inte ett dugg synd om! Dessutom bakade jag en ny citrontårta innan gårdagens påskfirande hemma hos mina päron. Även där åts det mumsig påskmat och vi rullade i stort sett därifrån efter påskäggsjakt, fika och inspektion av finbilen som fått komma hem efter vintervilan. Det var en helmysig dag i barndomshemmet!

Det blev en toppenbra påskhelg överlag! Hur har ni haft det?