En kavalkad av vintagekappor (och en himla massa bilder på mig) i Linköping

 
Lotta och jag har länge pratat om att åka på en ordentlig loppisrunda utanför Norrköpings gränser. Dom gamla vanliga ställena i stan brukar leverera fina fynd, men det är ju roligt med något nytt emellanåt! Dagarna går fort nu för tiden och det har inte riktigt hunnits med, men nu kände vi att det verkligen var dags! Vi gjorde helt enkelt slag i saken och for till Linköping en fin novemberförmiddag.
 
 
 
Jag såg ut såhär dagen till ära! Med nyloppade kappan och omkringblåst hår hår.
 
 
 
Pinglan Lotta hade sin megatjusiga, gröna jacka som jag alltid är lite avis på. Och en fin, röd hatt!
 
 
 
Vi lämnade garanterat flåsiga avtryck vid det fantastiska skyltfönstret som vi fotade oss vid. Alltså så himla mycket fint! Ville ha allt!
 
 
 
...men vi vandrade vidare mot stan istället och fyndade finfina grejer på annat håll. Vi besökte bland annat Myrorna, Erikshjälpen och Stadsmissionen, och jag köpte både pressglasskålar, kläder till Henry och en gammal teddybjörn.
 
 
 
Och så provade vi en himla massa vintagekappor som hängde och ropade på oss från klädställningarna. Alltså det var helt galet. Jag kikade på och provade en ljus som jag mer än gärna strosar omkring i när våren närmar sig, men den fick hänga kvar efter att ha åkt på och av cirka tusen gånger. Håller tummarna att jag hittar en annan fin en annan gång! Lotta slog till på en svart kappa med dubbelknäppning och brun pälskrage.
 
 

Själv fastnade jag för denna svarta med ljusgrå krage! Den fick följa med hem och göra mina andra kapporna sällskap. Jag som precis har köpt en drömkappa..! Men det är verkligen svårt att låta bli när såna här skönheter dyker upp. Och denna har jag tänkt ha i vinter med en varm kofta under och ett par grova kängor till.

Vi hade det verkligen supertrevligt (som alltid)! Många skratt, bra loppisar och fint sällskap. Och lite lunch och fika förstås. Det kan ju knappast bli bättre! En toppenbra novemberdag helt enkelt! ♥

Kommentarer
Ida säger:

Den ljusa va helt underbar,precis vad han letat efter! Förstår om du inte vill svara,men var hittade du den? :)

2014-11-13 | 00:40:02
Lotta säger:

Desto mer jag tittar, desto mer jag ångrar att vi/du/jag köpte den ljusavårkappan.....:/

Svar: Haha samma här! Alltså den är ju wunderbar..! :|
Bella

2014-11-13 | 11:07:14
Bloggadress: http://tantlottas.blogg.se/
Longevity - en blogg om hälsa säger:

Superfina bilder, kul att åka utanför ramarna ibland :-)

2014-11-13 | 21:57:46
Bloggadress: http://madelein.se/
Mathilda säger:

Whaaa!! De blommiga glasen och kannan!! De va nära på de enda jag ärvt av min gamla-mormor. <3
Mina snorungar har dock haft sönder varje glas så bringaren förvaras nu högt upp får små barnhänder. Men va säger man,, inget kalas utan kras. Och livet är en fest så japp... Sånt som händer (skit me!)

Svar: Åh va synd! Men de har långa armar de där små! Lite för långa ibland... Men sånt händer! :)
Bella

2014-12-04 | 22:24:26
Bloggadress: http://mamalarsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback