Lucka 15; En bild på en person som får dig att skratta

Vi fortsätter såklart med lucka nummer 15 i Emilys braiga julkalender med fokus på det gångna året!
 
 
En tjusig bild på två sommarklädda och tokiga brudar.
 

Alltså den här pinglan! Vi har känt varandra nästan hela livet och umgås cirka jämt. Vi växte upp i samma lilla byhåla och endast en lite småläskig skog skiljer våra barndomshem åt. På sommaren cyklade vi raskt emellan och möttes halvvägs innan vi for iväg på äventyr. Eller tja... För det mesta hängde vi ju hemma hos Linnea och bakade rabarberpaj eller kladdkaka. Eller hoppade studsmatta. Eller spelade in knäppa humorfilmer som vi sedan satt och fnissade till i flera veckor efteråt.

Vi gick i samma klass ända från 6-års fram till gymnasiet och har dessutom hunnit bli vuxna sida vid sida. Tillsammans har vi sett förhållanden krascha, fyllor urarta och vänskaper försvinna. Vi har hållit ihop i närmre 15 år och har varit sams för det mesta, trots att en hinner med en del duster under alla dessa år. Men vi kan helt enkelt inte klara oss utan varandra! Det är rent av omöjligt.

Det som alltid håller oss samma, förutom det faktum att vi vuxit upp tillsammans och vet allt om varandra, är vår närhet till skratt. Vi drabbas av skrattanfall minst tio gånger varje gång vi ses och dom mascara-svarta tårarna lämnar spår under ögonen. Efter några minuters intensivt garvande är magen öm och grannarna döva. Vår humor verkar vara bortom denna värld och tillsammans lyser vi upp dom allra mörkaste situationerna, trots att andra sällan förstår. Men vad gör det när vi tillsammans är starkast i världen? Ingen kan överrösta våra hysteriska skratt. Ingen kan slita oss itu.

Min fina Linnea aka. Frugan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback