Hejdå patriarkatet

 
 
 

Nu tycker jag att alla delar denna sjukt peppiga video gjord av Isabelle Pedersen och Louisa Thorselius! Visst kommer det väl att bli ett rosa år i år! ♥
 
Denna video får mig att tänka på mig själv och varför jag är feminist. När skedde mitt feministiska uppvaknande liksom? Som svar på det kan jag bara säga att jag nog alltid har varit feminist. Det känns så naturligt och självklart! När jag var yngre visste jag dock inte riktigt vad jag skulle kalla mig för och var jag skulle stå rent politiskt. Men nu finns det liksom inga andra alternativ! I en galen värld som denna är det så himla självklart att feminismen behövs. Det är förresten helknäppt att inte fler människor är feminister och håller med i det självklara tänket kring lika rättigheter för alla människor, tänker jag.
 
Nu i vuxen ålder har jag dessutom haft turen (eller kalla det ödet!) att få lära känna fantastiska Lotta. Min awesome feministkompis med hjärtat på det rätta stället! Det är så jäkla skönt att ha en människa som hon i sitt liv ska ni veta. I maj ska vi såklart på Norrköping Pride och sedan träffa bästa Gudrun. Det kommer att bli en sjukt bra, rosa vår! Det känner jag på mig.

Kommentarer
majvor säger:

Super bra film!!! :D

Svar: Eller hur! <3
Bella

2014-04-13 | 16:11:11
Bloggadress: http://hejmajvor.blogspot.com
Madeleine säger:

Älskar den filmen <3

Svar: Den är så jävla bra! :D
Bella

2014-04-16 | 22:07:41
Bloggadress: http://whitemaskgirl.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback