Världens bästa pysselskåp

I ett pysselrum behöver man såklart en massa pysselsaker, material och verktyg. Men var ska allt förvaras? Förutom i fina plåtburkar, lådor och på hyllor, förstås. Man behöver såklart ett fantastiskt pysselskåp!
 
När pysselrummet började bli färdigmålat var det främst en stor förvaringsmöbel som fattades. På Blocket hittade vi ganska snart ett underbart teakskåp från 50-/60-talet för en rimlig peng. Det är som gjort för att stå precis där det står nu, vid väggen mot köket. Det rymmer en himla massa pryar, både invändigt och ovanpå.
 
 
Här passar det perfekt, i sitt alldeles egna hörn.
Jordgloben är köpt via en loppisgrupp på Facebook. Kvinnans föräldrar köpte den i mitten av 50-talet. 
Den gula arkivlådan kostade en tjuga på en loppis i Finspång. Den är precis lagom sliten! Dom andra två är köpta på IKEA.
 
 
 
Gammelfarmor Annas smått läskiga och alldeles bedårande 50-talsnalle håller vakt. Den är lite nött, men det är väl bara ett bevis på att den är älskad! (och lite hundgnagd...)
 
 
 
Än så länge ekar kartoteket tomt, men allt efterhand ska det fyllas med allt från flörtkulor och piprensare till fjädrar och fina band.  
 
 
 
Inuti skåpet finns det sjukt bra förvaringsmöjligheter! Här får jag plats med en himla massa pysselgrejer, färg, tyger, pennor och annat smått och gott.
 
 
 
 
 
Jag har sagt det förr och jag säger det igen - det bästa med gamla tidningar är reklamen!
 
 

Kommentarer
solskensara säger:

Säger bara: wow vilket skåp! Och så fin helhet, kartoteket är bara så fint också!

Svar: Visst är det snajdigt! Blev så himla glad när vi hittade det till försäljning. Kartoteket fick vi ju av svärmor, så det var ett riktigt fynd ;)
Bella

2013-10-23 | 20:12:33
Bloggadress: http://solskensara.blogspot.fi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback