Fiffigt med mjuk kaka!
Det här ska jag testa nästa gång jag ska baka en annars enkel, mjuk kaka. En tigerkaka skulle kunna göras på det här sättet! Det enda som tar lite extra tid är väl att man måste grädda ena delen/sorten/färgen först... Men man kan ju även använda sig av en redan färdig kaka, som man har bakat vid ett annat tillfälle och som kanske börjar bli lite torr och trist. Eller så kan man t.o.m stansa ut från en butiksköpt kaka om man har ont om tid. Vanlig sockerkakssmet går ju att hälla på vilken smaksatt mjuk kaka som helst!
Till jul skulle man kunna använda sig av mjuk pepparkaka som "mitt". Eller kanske saffran! Annars passar ju choklad året runt. Till barnkalaset kan kan man experimenera med hushållsfärg i alla regnbågens färger!
Även formarna som man stansar ut mittdelen med går att variera i oändlighet. Kika bland pepparkaksmåtten!
Psst! Även vissa matbröd borde kunna göras på detta sätt!
Det är värt att pröva i alla fall!
Kommentarer
Trackback