Lär dig posera med Mysan!

Är du trött på att inte bli bra på bild? Är du less på att aldrig få vara med när det ska fotas därför att du inte posar tillräckligt bra? Mysan har lösningen! Följ hennes enkla tips nedan och bli ett proffs på nolltid!
 
 
 
1. Räck ut tungan! Detta fungerar nästan i alla sammanhang och livar upp vilken bild som helst när man inte vill se allt för allvarlig ut.
 
 

Tungminen fungerar även i grupp! Sikta in dig på en lämplig måltavla och sträck ut tungan - antingen galet och överdrivet, eller kanske lite diskret och coolt. 
 
 
 
2. Den sammanbitna, allvarliga looken. "You talkin' to me?"  Smulor på hakan är ett plus.
 
 
 
Även denna min fungerar i grupp! Det är viktigt att skjuta fram underkäken och gör någon rolig rörelse med armen/frambenet för att komplettera.
 
 
 
3. Blixt-minen. Denna bild kan uppstå vid skarpt solljus eller när man fotar med blixt. Men man kan såklart rocka den och göra den till sin! Se ut som om du ätit en citron bara och fram med tänderna.
 
 
 
4. Gäsp-minen. Visa att du inte bryr dig och egentligen har annat för dig, helt enkelt. Tufft.
 
 

5. Sniffa-någon-i-baken-knepet. Ser din poseringspartner lite trist ut? En rejäl sniff i baken så är problemet löst! Hen kommer att få en riktigt kul, och kanske något stel, min.
 
 
Hoppas att du har lärt dig något och lycka till med framtida poserande! /Mysan

Kommentarer
Ebba Molin säger:

hihi så söta bilder!

Svar: Tack! Men det är lätt när Mysan är så proffsig framför kameran ;)
Bella

2014-05-05 | 20:05:32
Bloggadress: http://molinebbas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback