Svammel om julen och gamla saker i en hylla

 

Idag är det svinkallt ute. Ungefär som det borde vara den här tiden på året. Igår drack jag säsongens första glögg och jag har redan börjat längta efter julmat! Janssons frestelse, rödbetor, köttbullar, omeletter med svampstuvning... Alltså. Godaste på hela året! Familjen, mys och god mat som man lagar gemensamt är det jag vill ha med julen! Klappar och presenter är såklart skoj att ge bort till de man tycker om, men det är ju så himla överdrivet kring jul. Vi har pratat en del om det här hemma och har nog kommit fram till någon form av lösning. Men vi är ju inte riktigt där än!
Nog om julen. Ikväll ska jag rosta pumpakärnor från vår lilla halloweenpumpa som Henry fick av sin mormor (efter detta recept). Jag ska borra en massa hål i den och låta den lysa upp inifrån med ett värmeljus. Det blir nog fint! Annars har jag jobbat mest hela dagen och flyttat runt lite i stringhyllorna i vardagsrummet. Hjorthorn även där. Och babushkadockor. Och gamla böcker från 40-talet. Och 60-talsdojor i fejk-ormskinn. Och Reijmyreglas. Och gamla porslinsdjur, förstås. Vad vore ett hem utan porslinskatter liksom.

Ha en finfin torsdagskväll! ♥ /Svammeltanten

Ett jäkla tjat om den där favorithörnan som jag gillar så

 
 
 
 
 

Det här hörnet alltså. Jag tycker om det så himla mycket! Och tjatar om det gör jag också. Men det är ju trots allt ett av husets bästa hörn! Jag ändrar om och fixar här var och varannan dag. Lägger till. Plockar bort. Fem centimeter hit. En bit dit. Men det är ju det som är så fantastiskt roligt med inredning! Att ändra, förnya och förändra närhelst en känner för det. Med små medel och enkla lösningar. Som en kvist med fina höstblad! Eller kanske en hjortskalle. Eller ja, både och till och med!

Tack förresten för alla megabra kommentarer på sistone! Ni är så jäkla fina ♥♀

Tio tankar en dålig kroppsdag

Halvgammal bild på mig med tjusigaste tishan jag ägt. Den är bäst helt enkelt.
 

Jag slank in på Michaelas blogg HEJ BLEKK (ä-l-s-k-a-r) och peppades av denna fenomenalt bra lista på tio saker en borde tänka på när kroppen känns både fel och ful. Läs och ta in:
 
1. Det är inte ditt syfte här på jorden att vara snygg. Halleluja, det finns andra saker att fokusera på.
 
2. Förstå att det finns många olika typer av kroppsformer. Din kropp har en viss form, och att den formen inte förändras oavsett hur mycket du önskar det.
 
3. Väg dig inte. Ajabaja, never ever. STAPH. NOW. STAAAAPH.
 
4. Tänk på att kroppsideal är konstruerade. Fundera på varför skönhetsnormer och kroppsideal ser ut som de gör idag. Varför, tror du? Har de varit annorlunda tidigare? Varför?
 
5. Folks problem med dig är deras problem, inte dina. Använd som en generell regel i livet.
 
6. Du duger precis som du är. Exakt precis så. Inte kanske, inga men.
 
7. Behandla din kropp som en kompis. Om du inte behandlar den väl blir den sur. Skitsur. Var snäll.
 
8. Fokusera på energin du får av att äta god mat. Om det, av någon anledning, är jobbigt att äta – fokusera på energin du får av att äta, inte hur det känns att äta, eller hur du känner dig av att äta.
 
9. Tänk på vad din kropp kan göra för dig, inte vad du kan göra för din kropp
 
10. Ingen kommer att komma ihåg dig för hur du såg ut, utan för hur du var: AWESOME.

Kloka ord från en klok människa! Jag försöker att tänka på dessa punkter när allt känns hopplöst och dom inbankade kroppsidealen skriker som högst, men det är inte alltid så lätt. MEN! Vi peppar varandra och kastar alla knäppa ideal åt fanders, eller hur? Tillsammans ♥♀

En favoritklänning som andas höst

 
 
 
 
 
 
Idag har jag sportat min allra finaste höstklänning! En 50-talare med trekvartsärm, mycket vidd i kjolen, stor krage och tjusigt rosmönster. Den markerar midjan helt fantastiskt bra och har extra tyg och fluff runt höfterna som förstärker timglasfiguren. En riktig vintagepärla som jag köpte av en loppisvän för något år sen. Jag har inte gjort något speciellt alls idag, men kunde inte motstå den när jag såg den hänga sorgset på sin galge på klädställningen! Den förtjänar att få gå på kalas, dansa och hänga med fina vänner. Det får vi ordna framöver ♥
Håret har jag förresten såhär cirka jämt numera! Smickrande och bekvämt, om ni frågar mig. Nu behöver jag bara hitta några fina hårspännen eller blommor att bygga vidare med.
 

Om att tråna efter alldeles för små vintageklänningar, fika och gå på loppis

 
 
Den här regniga oktoberlördagen har jag spenderat i Norrköping med min fina vän Linnea! Vi har spanat runt på loppisar och i butiker, fikat och pratat strunt. Halsen rosslar och jag låter fortfarande som en kråka, men det börjar kännas bättre!
 
 
 
Vi startade dagens loppisturné på Erikshjälpen där vi genast skyndade bort till klädavdelningen och började rota.
 
 
 
Den här väldekorerade godingen hängde kvar sen sist jag var där för någon vecka sen. Så himla vacker! Och flera storlekar för liten...
 
 

Likadant med denna megatjusiga drömskapelse med tyll och rosetter! Alltså SÅ FIN.
 
 
 
Jag tröstade mig dock med en rutig 50-talare som hängde och lockade i skyltfönstret! En silverglittrig, kortkort partyklänning fångade också min uppmärksamhet, men den satt tyvärr som ett korvskinn.
 
 
 
Dessa ångrar jag lite att jag inte slog till på! Jag kände mig lite snål och lät dom stå kvar på hyllan.
 
Vi kom ut från Erikshjälpen med varsin fylld kasse. Jag slog till på två ting till min pressglas-samling och köpte dessutom den rutiga klänningen, en mega 80-talig sammetskofta och en småläskig vintage-pälskrage som ser ut som ett helt djur.
 
 
 
Sen var det dags för lunch!
 
 
 
...Och en dagens-kappa-och-sjukling-bild förstås, innan vi klev in genom dörren för att mötas av kanelbulledoft och klirrande porslin. Vi åt varsin paj som slank ner som ingenting! Så jäkla gott.
 
 
 
Med mätta magar vandrade vi vidare i duggregnet och spanade runt. Fina skyltar finns det gott om härikring! Denna tillhör stans äldsta, fungerande frisörsalong som numera dessutom innehåller en liten loppis! Jag lovar att fota där inne nästa gång.
 
 

Vi kikade i några fler butiker innan vi avslutade med Myrorna. Sen var det dags att åka hem till Linnea för lite hårfix och smågodis! Det blev en mysig dag på stan med en av de bästa som finns ♥
 

Sjukling


I morse vaknade jag upp med täppt näsa och rosslig hals. Jag fick lov att sjukanmäla mig och stanna i den varma sängen i ett par timmar till. När en jobbar så pass nära människor så är det ju inte värt att riskera något i onödan! Jag passade på att sova ut ordentligt och en brakfrukost och ett gäng halstabletter senare känns det lite bättre. Jag är ledig resten av helgen och det är nog bäst att faktiskt vara det för en gångs skull!  Ikväll blir det välbehövlig film- och myskväll med skräpmat och B&J's.

Ha en fin fredag! ♥

Om att färga håret rosa - mina bästa tips och trix för pastellfärgat hår

 
 
 

Att färga håret rosa är något utav det bästa jag någonsin gjort för mig själv! Jag är himla nöjd och känner mig verligen som mig själv. En pastellig tant Bella.

Jag har fått många frågor angående vilken hårfärg jag använder, hur länge den håller, var jag köper den osv., både här på bloggen, via mejl och på Instagram. Nu när jag har färgat håret rosa under en längre tid och prövat mig fram känner jag att det är dags för ett ordentligt svar. En guide för hur man färgar håret rosa på mitt sätt!
 
 
 
Till att börja med använder jag ingen hårfärg alls! Ingen färdig i alla fall. Istället gör jag en egen blandning, en slags färginpackning, som är enkel att använda, som håller hyfsat länge och som går att variera otroligt mycket. Den är lätt att applicera, färgar inte av sig och dessutom kan man fylla på med färg när det behövs utan att det blir jobbigt eller tidskrävande. Färgglada hårfärger håller överlag ganska dåligt om man jämför med permanenta "vanliga" hårfärger, men denna blir toppen! Jag ska berätta hur man gör:
 
En av dom två ingredienserna i min färgblandning är denna sk. "färgbomb" från Revlon, en hårinpackning med färgpigment i som finns i många olika nyanser - allt från brunt och rött till lila och orange. Den jag använder är nyans 500 och beskrivs som lila-röd.
 
När jag en gång i tiden hade knallrött hår använde jag den precis som den är, men för rosa färg måste en späda ut den! Till det använder jag ett hyfsat billigt balsam (en stor flaska!) och blandar ungefär tio delar balsam med en del färg, men varierar beroende på hur intensiv jag vill ha färgen. För pastelligt ljusrosa använder jag lite färginpackning, och vill jag ha en mer knalligt rosa har jag i en större klick. Enkelt!
 
 
 

Just nu ser min egenblandande färginpackning för ljus pastellrosa hår ut såhär. Jag blandar en liten burk åt gången eftersom att jag ofta vill variera och förändra intensiteten på mitt rosa barr. Förändring förnöjer! Glöm förresten inte att ta en riktigt tjusig burk för att skapa en megalyxig spa-känsla! Ehehe...
 
Hur appliceras och används färgen?
Till att börja med behöver håret vara väldigt ljust. Min naturliga färg är råttblond, så jag bleker utväxten ett par nyanser ljusare någon gång varannan månad eller så. (Snälla var försiktiga med blekningsmedel! Jag har förstört mitt hår mer än en gång, trots att jag har gått en frisörutbildning och borde veta bättre...) När jag sedan ska färga håret rosa tvättar jag det alltid med schampo två gånger och handdukstorkar det. Sen tar jag en rejäl klick med egenblandad färginpackning och smetar i hela håret. Inget snålande här inte! Det får sitta i mellan tio minuter och en kvart, och sedan sköljer jag ur ordentligt. Balsam behöver en inte använda efteråt för håret har ju redan fått en rejäl dos. Denna procedur gör jag ungefär 1-2 gånger per vecka, och det är ju inte krångligare än att använda en inpackning! Det är bra att dessutom använda en vårdande inpackning emellanåt.
 
Varför kan en inte lika gärna köpa en färdig, rosa färg?
Det går alldeles utmärkt, men det här är det billigaste, enklaste och snyggaste sättet om ni frågar mig! Till mitt hår räcker en enda Revlon-flaska i många månader och eftersom att den späs ut så får man ut mer, helt enkelt. Den sliter inget speciellt på håret som viss färg kan göra och man kan tvätta ur/bli av med färgen ganska enkelt om man verkligen vill. Dessutom kan man skapa en personlig favoritnnyans!
 
Psst! Om du inte vill ha rosa hår kan du ju t.ex. göra en lila, röd eller orange variant med Revlon-inpackningarna! För andra regnbågsfärger som t.ex. blått eller turkost, använd en extremfärg! När jag färgade håret lila använde jag mig utav en lila-blå. Möjligheterna är oändliga
 
Ställ gärna en fråga om du undrar över något!

Alla borde ha en Lotta

 
 
 


En människa som Lotta borde alla ha i sina liv. En sån där toppenmänniska som alltid är klok och som både ger råd, peppar och stöttar! Vi skrattar tillsammans, fikar, diskuterar och visar loppisfynd. Och blir sjukligt bittra över saker och ting, förstås. Cirka jämt. Fast vi diskuterar ju fram lösningar och sen tänker jag att det nog vore bäst om vi två styrde världen istället!
 
Idag brummade jag iväg till stan efter jobbet för att träffa denna härliga böna. Och megabra Evelina med förstås! Vi satte oss ganska snart till bords och åt både salladslunch och wienerbröd i vanlig ordning. Det diskuterades barn, livet på landet, framtid, genus och feminism. Vi både suckade över dumma normer och skrattade åt fåniga vardagssituationer. Lotta visade dessutom sin nytatuerade arm och jag avundades den något enormt! Sen provade jag dom senaste hattfynden och kikade på nya klänningar i samlingen. En bra tisdagseftermiddag med andra ord! Jag åkte hem både proppmätt, glad och lättare i huvudet än på länge! ♥

Strass, horn och blomster på Halloween

 
 
Idag har jag börjat på jobbschemat och igår kom rosslet i halsen och snoret i näsan som ett brev på posten. Himla typiskt. Men mycket jobb blir det ändå och bloggen har ju hamnat lite på efterkälken. Inlägget om hur jag färgar mitt hår pastellrosa skulle ju ha slängts upp här för länge sen! Men det kommer framöver, jag lovar. Imorgon ska jag i vilket fall träffa Lotta för en fikadejt efter jobbet och det var sååå länge sen! Det ska bli megakul ♥

Snart är det ju förresten halloween och allhelgona också. En tid för pumpor, maskerad, mörker och mystik. Jag vet ännu inte om det blir någon maskerad för min del, men jag tänker pyssla ihop någon kul kostym oavsett. Att klippa, klistra och klura är verkligen det roligaste som finns! En stor huvudbonad med både blomster, strass och horn, tänker jag mig. Något vackert och mystiskt som för tankarna till ett hemlighetsfullt skogsväsen från en annan tid.
 
Ovan har jag samlat lite inspiration från Pinterest och det finns så jäklamycket fint! Horn, spets, natur och mörker. Ta en titt vetja!

Vad ska ni hitta på under allhelgona-helgen?

Kelgrisen, kringlan och den nya bloggen

 
Den här kelgrisen kom in alldeles tufsig och smutsig i morse, som han alltid gör efter sin nattliga patrullering av  jaktmarkerna. Han jamar högt, får en portion mat och sen kurar han ihop sig någon stans där det är mjukt och låter timmarna gå. Allra helst i en inbjudande hög med tvätt, men annars duger soffan.
 
 
 
Någon blev visst lite avis... Mika pussar förresten alltid Pepsi välkommen och lägger sig gärna bredvid. Det är tur att vi har världens snällaste katt med tanke på hur många hundpussar han utsätts för och hur ofta Henry nyfiket drar honom i den orangea rävsvansen.
 
 
 
Mika rullade ihop sig och la sig bredvid sin ludna kompis, så som hon ofta gör. Efter att ha gått runt i en ring cirka hundra gånger för att hitta den perfekta mysplatsen, förstås. Sen ligger hon där som en kringla och snoozar tills det vankas mat eller bus. Eller tills Henry väcker upp henne med dunder och brak... Det är tur att hon är så snäll och go!
 
 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 

Vad tycker ni förresten om den nya bloggdesignen? Jag fick nog av den gamla för länge sen och har funderat på hur jag vill att bloggen ska se ut, men har inte riktigt orkat ta tag i det. Igår började jag ändra småsaker och sen piffade jag spontant till hela blögggen på det här viset. Större bilder och en bredare blogg. Det känns himla bra! Jag kanske ändrar fler saker och funktioner framöver, men just nu är jag ganska nöjd.

Så låt det bli höst, vad rör det väl mig. Så länge din varma kropp pulserar. Låt vinden ta i, du ligger ju här. Min älskling, jag önskar inget mera.

 
 

Idag...

♦ har jag jobbat hela dagen, åkt en himla massa bil och lyssnat på hårdrock.
♦ skulle jag kunna offra ena armen för en lyxig räkmacka.
♦ har jag funderat mycket kring och suckat över skuldbeläggandet av offret vid sexuella övergrepp.
♦ längtar jag efter att åka skidor.
♦ borde jag städa och greja här hemma.
♦ har jag haft ångest över projekt som aldrig blir av pga. tidsbrist och annat som kommer emellan.
♦ är jag oförskämt nöjd med sminkningen av mina bryn (bilderna ovan!).
♦ saknar jag bästa Lotta. Och Evelina med förstås!
♦ funderar jag över framtiden.
 
 
Psst! Jag möblerar om lite grann på bloggen, så det kan hända att den är både sned och vind ett litet tag framöver ♥

Bland landkoraller och gula löv

 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I eftermiddags efter jobbet tog jag med mig Mika ut på promenad. Vi följde den slingriga grusvägen mot skogen och gick ut och spanade på ett av dom stora gärdena. Vi gick mellan bergen och stenarna som sticker upp lite var stans och bildar öar, och jag kikade på allt vackert som naturen har att erbjuda. Vackra lavar som liknar landlevande koraller, mjuka mossor, flitiga myror och färgglada svampar. Mika sprang runt och utforskade medan jag fotade i lugn och ro. Vi gick aldrig in i den djupa skogen med tanke på älgjakten men jag ska nog bannemej ta på mig en reflexväst eller liknande någon dag så att jag kan fylla på svampförrådet. 

Idag passade jag på att stanna upp och andas en liten stund, något som inte hinns med så ofta numera. Jag är lite stressad och orolig för tillfället, men vet inte riktigt varför. Just nu var i alla fall den krispiga luften och dom härligt gula löven allt som behövdes för att ladda batterierna en smula!

Hur har er dag varit? ♥

Några centimeter kortare


Nä, jag kunde inte hålla mig! Jag skulle ju spara ut håret den här hösten, men efter att ha fastnat med kammen för hundrade gången och sett strå efter strå falla ner på axlarna så tog jag fram saxen. Klipp klipp. Sen var hela kalufsen några centimeter kortare! I alla fall baktill. Nu är det inte längre en knäpp hockeyfrille-historia i nacken med fnasiga toppar som faller av bara man tittar på dom! Men mitt hår vill ju aldrig bli långt framtill, utan är både skört och kort för jämnan, så någon mega-super-tjusig pagefrisyr blev det inte... Men bra mycket bättre! Det är förresten himla tjusigt att sätta upp lite hår på sidan med en hårnål, om ni frågar mig!
Jackan är förresten nyfyndad och den borde jag ju förstås fota ordentligt och visa er framöver! En vintagegoding för en femtiolapp.
 

Psst! Om ni är nyfikna på hur jag får till min rosa (eller lila som jag hade förut) hårfärg så ska ni hålla utkik! I veckan tänkte jag nämligen dela med mig av mina knep för att bevara och få till en tjusig pastellfärg på ett sparsamt och enkelt sätt.

Bullbak och barnledig

 
Klänning: vintage, 60-tal. Poncho/cape: H&M. Strumpbyxor: H&M. Skor: (gamla) Skopunkten. Halsduk: Second hand.
 

Halloj där alla fina läsare ♥ Jag tänkte bara önska er en toppenfin lördagskväll! Här hemma är vi barnlediga och strax ska jag laga en god pastarätt för två och baka en omgång bullar till morgondagens fisketur. Vi åker tidigt imorgon bitti och möter upp vårt sällskap innan vi far till sjön som finns här i Finspång. Det kommer bli så jäkla härligt att spendera dagen i skog och natur! Jag hoppas dessutom att vi har turen på vår sida och kommer hem med ett par fina middagsfirrar. 

Ha det fint så hörs vi imorgon!

Skepp ohoj! Nu åker vi på kalas.

 
 
Här har det varit tyst i ett par dagar! Jobb, jobb, jobb och mer jobb. Men det känns riktigt skönt faktiskt, att ha kommit igång ordentligt igen. Och jag har förresten fått ett kortare vikariat där jag har jobbat i två veckor och det känns ju finfint.
 
Jag har jobbat ett kort pass idag men nu har sjömansklänningen från 60-talet åkt på! Snart kommer mamma och hämtar upp mig, Martin och Henry och sen bär det av mot Finspång. Vi ska nämligen åka till systeryster Flisan och fira att hon har fyllt 20. (TJUGO?! Gick inte hon på högstadiet nyss..?) Vi har tillsammans köpt en tjusig present som jag är grön av avund över! Åh, den är så jäkla fin! Ni får såklart se sen.

Hoppas att ni får en toppenkväll! Vi hörs i helgen ♥

Gravid med tryck mot rumpbenet och kontaktplast med fruktmotiv

 

Sen jag bytte bloggnamn och uppdaterade till pro kan jag se små listor över hur ni hittade hit. Sökord till exempel! Oftast har nya läsare googlat tantbella.se, Bella Lindquist eller liknande. Rakt på sak bara! Eller så har ni hittat hit via bloggar, Facebook eller andra mötesplatser i cyberspace, efter att ha klickat er runt, bläddrat hit och dit och scrollat sida efter sida! Ja eller så fanns ni bara ett endaste klick bort.

Ikväll tryckte jag upp listan för första gången på några veckor och hittade denna spännande samling med sökord:
 
♦ false
♦ gravid med tryck mot rumpbenet
♦ klädställning fotbollskläder
♦ kontaktplast med fruktmotiv
♦ nesto pinnsoffa mått

Såatteehh...
 
Det vore ju roligare om ni berättade själva! Hur hamnade ni hos en rosahårig ungdomstant och hur kommer det sig att ni stannade? Vad vill ni se mer/mindre av? Det är alltid roliga att höra! ♥

Kalas på Stora Stavgård och en grön, tysk folkdräkt

 
 
Idag packade vi in hela lilla familjen + svärfar i bilen och for iväg till Stora Stavgård. Där vankades det kalas och firande hemma hos Martins bror och hans blivande fru. Förlovning och två födelsedagar skulle firas med både bullar, ost och kex, kakor, scones och te. Och en massa nära och kära förstås!
 
 
 
Dom bor i en flygelbyggnad på en stor gård och Henry blev genast förtjust i alla bilar, traktorer och maskiner. Han hade förresten sin nya, tjusiga kofta som jag loppade här om dan. Söta lilla skrutten!
 
 
 
En familj anlände i finbil och den ville vi ju såklart kika närmre på!
 
 
 
 
Jag rockade min gröna dirndl-klänning som jag matchade med gult skärp och kort kofta. Perfekt till dom broderade, gula ekollonen som pryder folkdräktsklännigen som ju passar bäst att bära precis just nu, när höstlöven faller till marken och naturen är alldeles gul, orange och röd. Jag ska passa på att använda den nu framöver innan det är alldeles grått och trist ute.
 
 
 
Väl inne fikade vi om och om igen på allt det goda som stod uppdukat! Min klänning blev allt lite tajt där mot slutet... Så. Värt. Det.
 
 
 
Efter en stunds minglande gick vi ut igen.
 
 
 
Vi tittade på hönsen.
 
 
 
 
...och besökte den fluffiga lila kaninen som knaprade på en morot (som Henry försökte roffa åt sig).
 
 
 
Mina fina ♥
 
 
 
Henry utforskade hejvilt och lekte med pinnar.
 
 

Framåt kvällen sa vi hej då till allesammans och begav oss hemåt, med fikamätta magar och en trött liten skrutt som somnade bums i bilen. Nu ser vi fram emot sommaren och ett lantligt bröllop! ♥

Hen bakar stora, hen bakar små. Hen bakar några med socker på!

 
I eftermiddags, på självaste kanelbulledagen, kom mamma och systeryster Alice förbi med kanelbullar och en stor korg med trattkantareller! Det tackar en ju inte nej till.
 
 
 
Vi köpte kakor av Alice också eftersom att de samlar till en klassresa. Dom med choklad är fasligt goda!
 
 
 
Fast dessa chokladbollar med kokos är snäppet mumsigare! Ser ni förresten att jag har köpt en mjölkkanna till våra Kolorita-koppar? Och matchande gula fat eftersom att vi tidigare bara haft blå. Nu suktar jag efter en tekanna, men dom är både ovanliga och ganska dyra.
 
 
 
Innan hemfärd smakade vi på bullarna som jag bakade medan de var här. Det här receptet använde jag mig av och jag måste säga att dom blev fantastiskt goda! Bland dom bästa jag ätit tror jag bestämt. Med massor av smör, råsocker och kanel. Synd bara att dom blev stora som limpor...

Ikväll ska jag andas (och visa fler bilder på Henrys rum!)

 
 

Ännu en vecka börjar lida mot sitt slut. Mycket av tiden har spenderats på jobbet och introtiden är förbi! Idag brummade jag runt i skogarna i hembyn på egen hand och det gick riktigt bra! Jobbet är jag ju van vid, men sen är det ju det här med att hitta bland alla slingriga grusvägar i de djupa skogarna...

Ikväll skulle jag behöva stanna upp och andas. Göra något som är kul! Kanske måla lite. Kanske baka något gott att mumsa på under kvällen. Det har varit full rulle under en tid nu och det vore skönt att varva ner en smula. Men innan dess ska Henry och jag städa och laga mat! Med andra ord ska Henry kasta ut alla sina leksaker på golvet och sen provsmaka middagen hundra gånger om medan jag står och rör i grytorna. Älskade busunge! ♥

Det har förresten hänt en hel del i hans rum! Vi är fortfarande inte riktigt färdiga, men jag bjuder på en titt ändå! Soffan har ju hittat sin plats, liksom det tjusiga teakskåpet. Ett kollage av gamla ramar hamnade över soffan och resväskorna flyttade in under. Och vår allra finaste räv spanar från ovan, förstås!

Hoppas att ni får en fin fredagskväll ♀♥