Pastellhår


Tjo! Jag tänkte bara titta in och säga att jag är himlans nöjd med min hårfärg för tillfället! Lagom (så typiskt svenskt) pastell-lila. Men så är det ju så jäkla typiskt mig att samtidigt börja längta efter en annan hårfärg. Jaja, ett jäkla tjat om det här med hårfärger! Men det pågår ett evigt hår-krig i mitt huvud där jag klurar på och tänker kring nya idéer. Spontant och lite knasigt är min melodi! Men jag ska hålla mig till pasteller har jag bestämt. Pasteller är bäst ♥
 
Denna tjusiga färg är en förresten dröm! För att inte tala om längden och den perfekta hästsvansen. Meeeen... Jag får snällt vänta och låta barret växa. Saaakta sakta.

På tal om annat nu när jag ändå svamlar om hår... Jag ska minsann knåpa ihop en tutorial någon dag när jag har tid, Martin har blivit frisk och det är bra (och framför allt LJUST) väder. Jag har ju lovat att bland annat visa hur jag knyter mina tjusiga turbaner! Det är hög tid nu tycker jag.

Adria av Anna-Lisa Thomson och en okänd, tjusig skål

 

Här ska ni få se! I veckan fyndade jag en riktigt tjusig vas från Upsala Ekeby. Adria (Kronärtskocka) heter serien och det är Anna-Lisa Thomson som står för designen. 1951 är årtalet, har jag googlat mig fram till!
 
Den fina, gröna skålen är också nyfyndad men den vet jag ingenting om. Damen jag köpte den sa att den troligtvis är från 40-talet. Känner någon av mina många kunniga läsare igen den? ♥ Himla flott är den i vilket fall!

Småplock från Instagram (Selfiegram)

 
Många selfies blir det visst när man instagrammar! Här om dan rockade jag en blommig blus som legat och mognat i garderoben sen den loppades. Och så har jag ju hunnit möblera om en hel del också.
 
 
 
Den kombon alltså! Selfies och inredning. Och den där handposen är förresten himlans bra! På bild nummer två ser vi ett hörn i pyssel-/lekrummet som fick sig ett lyft tidigare i veckan.
 
 

Jag har bokat en tatueringstid för både en mindre och en ganska stor skapelse! Och jag klippte av luggen någon cm också när jag ändå var igång. Förändring är skoj så att säga.
 
 

Henry och hans fina kärra har också hunnit hamna på Instagram ett par gånger. På midsommar bar han skjorta och favokoftan. Någon vecka tidigare plockade vi sommarblommor och spanade på kor hemma hos hans  mormor.
 
 

Rosa läppar har jag rockat typ varannan dag. Bästa! Och här om helgen var jag och frugan på fest och galej en hel lördag! ♥
 
 
 
Jag har fyndat söta undisar på rea också! Och flashat dom för hela världen. En annan dag hade vi kalas för Henry och pyntade med både vimplar och blommor finns kvar än. Kalas för jämnan liksom!
 
 
Gillar man selfies, inredning, vintage, kalas och fåniga saker så är det bara att spana in @isabellalindquist på Instagram ♥

En fantastiskt vacker 50-talsklänning

 
 
 

Igår firade vi Martins första semesterdag med en tur till Erikshjälpen! Eller ja... Det kan ju ha varit jag som plockade fram hundvalps-blicken och möjligtvis tjatade lite... I viket fall fyndade jag en hel hög med tjusiga plagg medan Martin slog till på en kikare! Denna fantastiskt vackra 50-talare kastade jag mig över så fort jag fick syn på den i skyltfönstret. Jag vässade armbågarna och såg till att haffa den på två sekunder! Perfekt längd, underbar färg och sååå fina detaljer. 65 spänn..? Jo man tackar!

Att agera kock på midsommardagen

 
På midsommardagen brukar mina päron bjuda hem vänner på middag och festligheter. Detta år var inget undantag!
 
 
 
Jag var på plats tidigt och vi hjälptes åt att duka med både silverbestick, rustika linneservetter och en kvist väldoftande lavendel.
 
 
 
Mamma knåpade ihop en vacker skepelse med både rosor och sommarblomster som fanns i trädgården.
 
 
 
En ros hamnade i hennes hår! En vacker ros till en vacker kvinna.
 
 
 
Mamma var förresten söt som en karamell i sin gula klänning och lockar i håret.
 
 
 
När gästerna anlände serverade vi små aptitretare innan lillasyster Alice och jag började med förätterna.
 
 
 
Jag agerade nämligen kock hela kvällen och Alice hjälpte till! Dessa godbitar är smördegsknyten med rödbeta, honung och chevre. Såååååååå goda att jag smäller av bara av att tänka på dom små godingarna! Dom serverades med en salladsbädd (från vårt salladsland!), honungsyoghurt, rostade solroskärnor och krasse.
 
 
 
Sen var det bara att sätta igång med varmrätten så att den skulle hinna bli klar! Helgrillad oxfilé med rostad och örtig färskpotatis, gräddig (!) rödvinssås, grön sparris, somrig sallad och grillade coctailtomater.
 
 
 
 
Det var väldigt uppskattat och alla åt tills de var helt proppmätta.
 
 
 
Fast efter en kort matpaus fick alla plats med lite till! Jag och Alice kalasade för oss själva medan vi väntade på att efterätten skulle gräddas klart i ugnen.
 
 
 
Pappa var också stilig i lila dagen till ära!
 
 
Innan jag och Alice for hem till Henry och Martin i Båtstorp serverade vi efterätten som bestod av världens godaste Dulce De Leche-brownie, vaniljglass och jordgubbar. Magiskt god! Väl hemma tittade vi på film, åt ostbågar och förberedde inför söndagens kalas. Det blev en lyckad middag om jag får säga det själv! Jag är faktiskt en hejare på att laga mat.
 

Doften av fläder, rosor och pion när sommaren lyser med sin frånvaro


Sommaren lyser med sin frånvaro men det doftar ändå sommarblomster överallt här hemma! Flädern är helt ljuvlig och växer nästan överallt här hemma i trädgården, och inomhus har vi både rosor från svärmors rabatt och vita pioner från Martins mormors kolonilott. Riktigt lyxigt tycker jag! För att inte tala om uppmuntrande nu när det är snålt med både sol och värme...

En halvmulen tisdag i hemmet


Idag tänker jag stanna hemma heeela dagen! Jag ska möblera om, äta sill och potatis och se på när Henry på ostadiga ben övar på att gå. Han har blivit så himla duktig på bara någon vecka eller två! Han halvspringer kortare små sträckor och ser ut att vara  världens lyckligaste när han tar sig framåt på egen hand. Bästa Lillfisen ♥

Vad ska ni hitta på en halvmulen tisdag som denna?

Ettårskalas och möbleringsplaner

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår var det äntligen dags att fira Henrys ettårsdag tillsammans med vänner och familj. Vi passade även på att (alldeles för sent) fira Martin som fyllde år för två månader sen (!!). Men så kan det bli ibland när tiden inte räcker till! Igår eftermiddag blev vi i alla fall närmre trettio personer som slog oss ner och mumsade på potatissallad med sparris och hemodlade grönsaker och örter. Efter paketöppningen och presentpappers-prasslet (som Henry stod för) åt vi vaniljglass med kladdig Dulce De Leche brownie och jordgubbar. Riktigt gott! Dagen till ära hade jag dessutom kokat flädersaft som jag förberedde redan i torsdags. Den blev såååå god! I veckan ska jag ta reda på en himlans massa blomklasar och koka saft så att vi klarar oss hela vintern. Vi har dessutom tonvis med rabarber som väntar på att bli till god och läskande dryck!

På tal om annat! Vårt pysselrum har den senaste tiden förvandlats till ett tomt lek-/pyssel-/skräp-/förvaringsrum. Jag har velat fram och tillbaka kring vad rummet ska vara till. När vi dukade till kalaset tänkte vi att det skulle vara megafint att ha som matsal, men eftersom att vi redan har ett stort kök med en rymlig matplats så får vi nog klura lite mer på det. Men den gammelrosa soffan passar i alla fall utmärkt och kommer att vara en del av rummet framöver! Efter jobbet idag ska jag möblera om och flytta om lite så får vi se var det leder...

En midsommarafton med gosiga kor, Polustuståg och världens bästa Lillskrutt ♥

 
 
 

Pjuh! Den här midsommaraftonen har varit intensiv men väldigt mysig. Hela lilla familjen åkte till mina päron i Grytgöl tidigt i förmiddags för att hinna med dagens alla påhitt. Vi kikade på det traditionella Polustuståget, åt jordgubbar, grillade burgare och förberedde inför morgondagens galej. Henry och jag promenerade med den tjusiga vagnen bland ängsblommor och smultron, klappade grannkossorna och spanade på traktorer som susade förbi under tåget. En bra Midsommarafton, helt enkelt! Jag berättar mer imorgon. Kanske. Men nu ska jag sova så att jag orkar med morgondagen!

Hoppas att er midsommarafton var toppen ♥

Duka udda till midsommar

Vid midsommar är det härligt att samla ihop ett stort gäng med vänner och familj för att ha det trevligt och äta gott tillsammans. Sill med färskpotatis, gräddfil och gräslök vid lunch och senare kanske något grillat till kvällen. Åh vilken härlig tid!
 
Ett problem är ju dock att porslinet sällan räcker till! Papptallrikar är ju inte speciellt roligt men visst är det praktiskt! Jag föredrar dock riktigt porslin och samlar ständigt på mig "nytt" på loppisar. Köksskåpen är fyllda med udda tallrikar, assietter, koppar och fat. Och tur är väl det i dessa kalastider! Man kan nämligen duka fantastiskt fint med udda, megabilligt porslin och enkla medel.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Med vilda blommor, loppade tallrikar och lite pyssel kommer man långt! Enkla dekorationer är oftast tjusigast om ni frågar mig. Och jag är inte den som vill lägga en förmögenhet på färdiga kalasdekorationer och pynt. Enkla dekorationer och pyssel som man kan göra själv är billigare och framför allt så himla mycket roligare!

I år ska vi förresten till mina päron i Grytgöl för att titta på det årliga Polustus-tåget, äta gott och umgås med familjen. Vad ska mina fina läsare hitta på? Har ni några midsommartraditioner? ♥

En himmelsblå godbit

 

 
Innan lördagens galej hann vi med en snabbvisit till Hela Människan i Norrköping där jag fyndade den här godingen! En hemsydd, lite krispig och festligare klänning med smala axelband och resår i midjan. Jag hann inte pröva den utan chansade och slog till ändå eftersom att den ändå bara kostade 40 pix. Den passar hyfsat men gör sig himla bra på väggen också! Som en tjusig tavla pryder den för tillfället ett hörn i pyssel-/lekrummet och väntar på att få följa med på partaj.
 

Lördagsäventyr med frugis

 
 

Gårdagen var riktigt rolig! Linnea och jag piffade till oss innan vi drog iväg på diverse galej tillsammans med, för mig, helt nya människor. Vi besökte ett nostalgicafé, spanade på loppis, åkte jänkare och hot rod, badade i badtunna, grillade och partajade. Kvällen slutade tidigt för min del men jag är rätt glad ändå! Det blev en kul dag med bra människor, helt enkelt.

Idag är jag fruktansvärt seg.. Men jag och Martin har ändå varit i stan och hjälpt Lotta och Evelina att bli sambos på riktigt! Vi har flyttat hela Lottas bohag till deras gemensamma lägenhet. Lådor, kartonger och möbler har lastats och kånkats på. Vi har fått ett helt träningspass med andra ord! När den sista kartongen burits in och släpkärran lämnats tillbaka på macken bjöds vi på olika sallader, fika och jordgubbar. Quinoa-salladen med grönsaker, fetaost och soltorkade tomater var såååååå god! Det ska jag nog laga i veckan.

En bra lördag ändå ♥

Början på en lördag fylld med galej

 

Linnea är här och har sovit över! Nu ska vi fixa med våra frillor, sminka oss och fortsätta ha beslutsångest över vad vi ska ha på oss. Nästan allt innehåll i min garderob (Skoja bara. Har inte skaffat en ordentlig garderob än...) ligger i en hög på golvet och vi har rivit igenom alltsammans hundra gånger. Men vi kommer va toppenfina i vilket fall om jag får säga det själv!
Igår rullade jag upp håret för första gången på evigheter och jag hoppas verkligen att det blir bra! Men på något sätt går det nog!

En regnig fredag med prickig klänning

 
Strax ska jag och Henry trotsa det trista vädret och åka in till samhället för att handla och gå ärenden. Jag ska förbereda inför morgondagen för då ska jag och Linnea på galej! Hon kommer redan ikväll för en liten sleep over och imorgon bitti ska vi upp tidigt. Jag ser fram emot det! ♥

Gårdagen spenderade jag först på lillasyster Alice examen och hemma hos familjen i Grytgöl. Sen for jag och Flisan hem till henne för att umgås och trolla bort min utväxt. Det är så himla skönt att vara nyfixad och färgad i håret! Det ser väl ungefär ut som vanligt, men det känns toppen!

Vardsgsrumsförvandlingen


Vardagsrumsförvandlingen står still för tillfället. Vi är ute efter en snygg och praktisk möbel att ha under tv:n men ingenting passande har dykt upp ännu. Och jag vill ju såklart fynda! Men jag är säker på att något tjusigt kommer att dyka upp så småningom. Loppissäsongen har ju bara börjat!

Vi har åtminstone nya kuddar som gör soffan ännu lite mysigare. Jag köpte kuddfodralen på Lagerhaus här om veckan och är helnöjd! En härlig färgkombo om ni frågar mig. Gult är fult jättefint!
 
Henry matchar förresten vardagsrummet toppenbra i födelsedagskläderna han hade i lördags? Finaste lilla skrutten ♥ 
 

Lila

 

Jag trivs verkligen med mitt ljuslila hår! Allra bäst när färgen har tvättats ur en del och blivit grå-lila. Men sen kommer den där viskande rösten i huvudet som uppmanar till förändring. Färga håret rosa, vetja! Eller kanske mörkt? Jag tror dock att jag kan stå emot den här gången eftersom att mitt lila barr verkligen är jag, men pastellrosa är ju i och för sig himla tjusigt det med... Vi får väl se!

Vardagslyx på landet

 
 

Vardagslyx för mig är att kunna hämta färska ägg från hönsens värpreden, plocka lite sallad i vårt land och rycka upp några spröda rabarberstjälkar uppe vid hönshuset. Snart står dessutom flädern i full blom medan dom vilda hallonbuskarna har börjat producera sina söta bär. Senare i sommar har vi förhoppningsvis både äpplen och gula plommon i överflöd, och jag hoppas att vi dessutom hinner plocka bigarråer och körsbär innan skatorna äter upp allihop.

I år ska jag bestämt mig för att verkligen ta vara på allt som vår omgivning har att erbjuda! Jag ska koka sylt, saft kräm och marmelad på både fläder, rabarber, plommon och jordgubbar. Och äppelmos ska jag göra förstås! Jag ska minsann frysa in eller torka kryddor som inte går åt och se till att förvara våra skördade rotfrukter och grönsaker rätt så att de håller länge. Jag ska nog förresten läsa på om inläggningar också när jag ändå håller på! Fast det bästa är nog att fråga tanterna runtikring mig som kan det där. Åh, bästa tanterna ♥

Hur som... Jag har sagt det förr och jag säger det igen - åh, va jag älskar att bo på landet!

En antirasistisk nationaldag med picknick i gräset

 
Årets nationaldag spenderades med dessa fantastiska!
 
 
 
Två av de gulligaste jag vet!
 
 
 
Dagen till ära hade packat våra picknickkorgar och bestämt oss för att ha picknick i Vasaparken tillsammans med flera andra antirasister som bestämt sig för att manifestera. SD hade satt upp tält och ordnat med galej i en annan del av stan och det känns ju varken roligt, tryggt eller okej, så att kunna samlas på det här sättet och visa att vi är fler än dem kändes super!
 
 
 
 
Vi åt både jordgubbar, melon och smörgåsar som jag knåpade ihop på förmiddagen, med fetaoströra, groddar, rädisor paprika, oliver, skinka och sallad från vårt egna salladsland! Himla goda om jag får säga det själv!
 
 
 
Och rabarbermuffins med havre- och mandelsmul på!
 
 
 
När matkoman lagt sig och picknicken var över knallade vi vidare! Så här rolig såg jag ut när vi stannade för att fota alla fina blommor och dess härliga färger.
 
 
 
 
Så vackert!
 
 
 
 
Vi tog våra saker, promenerade mot stan och efter ett kort stopp på Make Up Store styrde vi kosan mot Popsi på Knäppingsborgsgatan där vi spanade på klänningar, hattar och annat fint. Förresten! Den gröna klänningen till höger i bild hängde i min garderob för bara några månader sen men nu har den tydligen hamnat här.
 
 
 
Både jag och Lotta fastnade för denna superfina, men den var alldeles för liten...
 
 
 
 
Där fanns många fina ting! Men ingenting fick följa med hem denna gång.
 
 

Senare på eftermiddagen kramades vi och sa hej då. Jag åkte hem till lilla familjen, kramades med Henry och förberedde inför ettårskalaset medan papput var iväg. Det var en toppendag och jag hade det trevligt och kul tillsammans med Lotta och Evelina - som alltid! Snart ses vi igen och det ser jag såklart fram emot ♥
 
Vad gjorde ni på nationaldagen?

Bella Lindquist blir Tant Bella

 
Update! NU kan ni hitta mig på tantbella.se!
 
 
Om jag fick en slant för varje gång jag blivit jämförd med tanter. Men vilken tur då att tanter är fantastiska! Och jag är ju som en tant på så himla många sätt.

Jag både saftar, syltar och bakar småkakor så fort jag får chansen. Jag återanvänder, tar vara på det mesta och kastar sällan saker. En riktig samlare! Jag vill gärna tro att jag har skinn på näsan, som tantera säger att man måste ha, och jag både odlar grönsaker, köper närproducerat och handlar med tygkasse. Emellanåt kikar jag misstänksamt bakom våra skira gardiner när någon går förbi utanför och jag moralpredikar i tid och otid (läs: när jag får chansen). Jag bor ju till och med i ett hus på landet med både fruktträd, höns, knähundar och katt.
 
Tanter är förresten både trygga, modiga, kloka, roliga, erfarna och generösa. De bjuder på te i blommiga koppar med guldkant och har alltid ett förråd av bullar och småkakor. De delar med sig av sina bästa husmorstips, berättar hur man bakar dom luftigaste drömmarna och avslöjar hemliga bärplockarställen. Tanter är ärliga och håller inte på med några onödiga krusiduller.

Men vi får inte glömma att dagens riktiga tanter har slitit mycket! Ur ekonomisk och praktisk synvinkel underlättade det mycket att baka eget, göra storkok, koka egen saft, snåla och återanvända kläder tills dom till slut blev till skurtrasor och trasmattor. De har levt under en helt annan tid, med andra förutsättningar och förväntningar. De har uppfostrat, matat och klätt en hel familj. Skinn på näsan och erfarenhet har de fått av hårt arbete och slit. De har varit med om mycket i sina dar, de där tanterna. 

Jag gillar tanter helt enkelt! När den tiden är inne tänker jag bli en himlans bra tant. En sån där som bjuder på kakor ur en fin plåtburk, dukar upp med porslin från svunna tider och berättar historier. Fast lite sån är jag ju i och för sig nu också. Jag är nog en slags ungdomstant! Ja, en retro-feminist-tant med ring i näsan, tateringar och lila hår förstås. En alldeles egen sort. Tant Bella, helt enkelt.
 
 
Psst..! Håll utkik för snart sker mer förändring här på blöggen! ♥

Ha den äran, världens bästa skrutt ♥

 
 
Idag är ingen vanlig dag, för det är Henrys ettårsdag! Hurra! Hurra! Hurra! Vi började dagen med pannkaksfrukost och paketöppning.
 
 
 
Henry mumsade i sig en himla massa pannkakor och jordgubbar. En väldigt bra start på en födelsedag, om ni frågar honom!
 
  
 
Sen var det dags att öppna morgon-paketet!
 
 
 
Där i fanns bland annat den här tjusiga melon-bodyn! Den är från Lindex om någon undrar, precis som citron-bodyn som är en favorit.
 
 
 
 
Han passade megabra i den! Världens finaste lilla unge ♥
 
 
 
 
På eftermiddagen anlände Henrys mormor, båda mostrar och Erik! Det blev paketfest och Henry gick loss på varenda ett. Han fick flera jättefina presenter! Snörena och det prassliga pappret var dock roligast.
 
 

Sen fikade vi på jordgubbstårta med råkräm och riven choklad. Rätt god men något stabbig! Näsa gång ska jag nog baka en marängtårta istället.

Nu har gästerna åkt och strax ska vi åka en sväng till Henrys farmor och farfar så att de kan gratta och krama om honom! Senare ikväll ska vi grilla oxfilé och mysa här hemma, som avslutning på en toppenbra dag. Kanske tittar vi på en bra film också tills vi slumrar till i soffan. Ja, det blir nog toppen!

En solig och frodig nationaldag

 
 

Det har varit en härlig dag i värmen! Solen har inte kikat fram på flera dagar, så både växter och djur här hemma blev överlyckliga när den steg upp över grannens ladugård i morse. I odlingslådorna växer både sallad, ärtor och rädisor så att det knakar, och kryddorna vi planterade här om veckan har börjat frodas. Rabarbern har vuxit sig enorm och våra små kycklingar hos de stora hönsen använder den både som skydd och som lekplats. Livet på landet är bra härligt!
 
Vad jag har gjort resten av dagen får ni se imorgon! ♥

Här sitter jag och blickar ut över vårt vardagsrum


Här kommer ännu ett smakprov på hur vårt vardagsrum ser ut för tillfället! Sladdar ska trollar bort, kuddar ska köpas och tv:n ska hamna på väggen och dessutom få en ny möbel under sig. Jag känner mig himla nöjd faktiskt nu när jag sitter här i soffan, skriver detta inlägg och blickar ut över vårt nya, mysiga rum. Håller ni med om att det blir bra? ♥

Jag lovar att ni ska få se mer så fort vi är färdiga och allt känns rätt!

En romantisk liten karamell i spets

 
 

Den här skönheten fick följa med hem från gårdagens loppisbesök! En vit vintage-buister med spets, transparenta partier och vackra detaljer. Den är ganska liten i storleken men jag kunde inte låta bli! Kanske får den hänga framme som en romantisk liten tavla och bara vara vacker ett tag framöver.
 
Psst! Den hänger förresten på en av dom nyuppsatta stringhyllorna i vardagsrummet!

Måndag - Lill-Evas loppisbod och en grönsaksodling

 
 
Denna måndagseftermiddag har jag varit på loppis. I Lill-Evas loppisbod till och med! Där fyndar jag alltid något fint och flera av mina finaste klänningar har jag köpt från Ingbritt som har boden. Loppisen öppnar för säsongen på fredag, men jag fick en förhandstitt! Jag klämde bland annat på en tjusig rosa klänning och funderade länge. Men den passade inte riktigt! Jag ska klura på det tills nästa gång så får vi se om den finns kvar.
 
 
 
 
Det finns mycket fint i den här lilla boden! Och det är så himla roligt att besöka Ingbritt, ta en fika och prata om livet, vintage och loppisar.
 
 
 
När jag kom hem poserade jag loss i vår nya, mysiga soffa och flyttade runt lite prylar i stringhyllorna. Jag får ingen ordning på det just nu men snart så!
 
 
 
Ikväll har jag vattnat i odlingslådorna och tidigare idag sådde vi lite nya örter och grönsaker.
 
 
 
Ärtorna växer så att det knakar!
 
 

Efter lite trädgårdspyssel och en portion grillad ryggbiff med megagod sallad var det dags att gå in och ta hand om disken. En himla härlig dag med mycket sol, familjemys och prat.
 
Hoppas att er start på denna nya vecka har varit toppen!

Sneak peak i vardagsrummet

 
 

Jag klurar fortfarande på detaljerna och allt är inte på plats ännu, men en liten sneak peak kan ni ju få! Vi är så himla nöjda och det känns mer vi än innan. Rummet känns nu stort, rymligt och ljust. Det var såklart fint förut också, men det är nog ännu lite tjusigare nu! Vi lär ju flytta om småsaker minst hundra gånger till men vi är nog på god väg. Vad tycks?

Den första söndagen i juni

 
 
 
 
 
 
Den här söndagen har jag..:
 
♦ haft min vippiga kjol med svalor på.
 
♦ varit på kalas med lilla familjen hos Martins farmor och ätit mumsigt fika i trevligt sällskap.
 
♦ plockat Hundkex och satt i små vaser och flaskor.
 
♦ målat naglarna så där somrigt orangea som jag numera älskar (Okej då jag gjorde det inatt! Men det hade faktiskt hunnit bli söndag).
 
♦ sagt hej då till vår tjusiga soffgrupp som flyttat till en familj i Linköping.
 
♦ möblerat om i vardagsrummet, fått in nya soffan och skruvat upp stringhyllor. Jag lovar att visa er inom kort!
 
♦ gosat med duniga små kycklingar.
 
♦ sett några kycklingar flytta hemifrån.
 
♦ busat med och jagat Henry minst hundra varv runt köket medan han skrattat hysteriskt. Bästa skrutten!
 
Strax ska vi grilla något gott och glädjas över att Martin är ledig även imorgon. Vi har varit hemma tillsammans sen i onsdags och det har varit så himla skönt! På tisdag är det dags för vanlig vardag igen.
 
 
Hur har er söndag sett ut?