Vinn ett par Mohedatofflor!


Nu vankas det tävling av bästa sort! Ta chansen och var med och tävla om ett valfritt par Mohedatofflor från webbutiken! Allt du behöver göra för att delta är att:

♥ Gilla Moheda Toffeln på Facebook (HÄR)
 
♥ Skriv en liten snutt i kommentarsfältet till detta inlägg och berätta om vad du och dina tjusiga Mohedatofflor skulle hitta på i sommar! Var skulle dom få föra dig och vad skulle ni uppleva tillsammans?

Lycka till fina läsare! Tävlingsstopp sker nu på måndag, så man kan tävla under heeela söndagen och alla dagar fram tills dess!

Ps! Glöm inte att skriva ditt namn! Jag kommer att utse och skriva ut den lyckliga vinnaren här på bloggen under nästa vecka! Håll utkik!

Kommentarer
Martina säger:

Ett par Mohedatofflor skulle kunna få mig att gå rakryggad in i det nya spännande liv som väntar mig, efter att precis blivit lämnad av min partner sen 5 år.

2014-04-15 | 13:17:30
Bloggadress: http://oldshitandstuff.blogspot.se
Kaksmulankarin säger:

Åhh, jag och tofflorna kommer åka på loppisäventyr, gå på restaurang, hälsa på vänner i Umeå och Övik, vandra genom Gotlands Medeltidsvecka, besöka Astrid Lindgrens värld, gå på konsert i Halmstads sanddyner, fira min sons femårsdag och plocka en och annan kantarell i dikesgrenen utanför Tönnersa. Tofflorna kommer få en intensiv underbar sommar. Karin Benjaminsson

2014-04-15 | 13:17:46
Bloggadress: http://www.facebook.com/kaksmulandesign
Jenniy säger:

Då jag precis blivit uppsagd från jobbet skulle jag ta på mig tofflorna och bli lite extra fin på de kommande arbetsintervjuerna jag antagligen kommer få tillbringa sommaren med!!

2014-04-15 | 13:31:18
Matilda säger:

Tofflorna skulle få följa med mig till Gotland på bröllop i sommar, ut på picknick i blåbärsskogen och klapprandes genom stan på shoppingturer och loppisrundor!

2014-04-15 | 13:36:21
Katja säger:

Kom och pryd mina fötter
när jag ska gå över sten och rötter
i skog och över öppna slätter
ett par trogna rejäla sandaletter

Runt i Sverige ska vi fara
och på en hel del lekplatser ska vi vara
Njuta av svenska sommaren när den är som bäst
med de jag gillar allra mest

2014-04-15 | 13:50:04
Bloggadress: http://www.minafinaste.wordpress.com
Emma säger:

Men åååh. Bästa tävlingen! Jag är med och gillar redan på Facebook, Emma Syvertsson.

Vi har inte planerat nått i sommar. Men på kommer dom! Antagligen på en bilträff. Men man kan ha dom på hösten med. Till fina tjockare strumpbyxor. :)

2014-04-15 | 13:56:27
Bloggadress: http://eembla.blogg.se
Heléne säger:

Ett par moheda clogs skulle få en spännande rundtur på jobbet, fest och semester..skulle vårdas ömt med kärlek och svett:)

2014-04-15 | 14:00:09
Josefin säger:

Mina tofflor skulle få följa med mig på många spännande äventyr, både på sommmarfestivaler, på fina afterworks och öl/vin-kvällar i fina vänners lag och till olika städer där jag och min man har planerat att tillbringa sommaren.

2014-04-15 | 14:13:53
nickolina säger:

mina tofflor skulle få pryda mina fötter när jag strosar runt på loppisar, går ut på promenad med nikita, öl och vin kvällar med familj och vänner , på mitt familjs lantställe, och på massa härliga äventyr som vänatr i mitt liv! :)

2014-04-15 | 14:32:55
Bloggadress: http://nickolinanyfiken.blogg.se
Anki säger:

Dom kommer bli med på spelningar och loppisturer. Sen jobbar jag i min butik så gott som hela sommaren, så när jag smiter ut i solen på kafferasterna så ska jag bara sitta och beundra det fina ögongodiset jag får äran att ha på mina fötter! 😊

2014-04-15 | 14:33:25
Marika säger:

Åh!! Har inte sett så fina tofflor de skulle passa perfekt till mina 50 tals klänningar och när vi åker iväg på loppisar i jänkebilen så skulle tofflorna vara pricken över i :et!! Lagom hög klack och ack så snygga!!!

2014-04-15 | 15:13:42
Bodil säger:

Mina Mohedatofflor skulle få följa med på Rolling Stones-konsert och lek med mina syskonbarn. De skulle få pryda mina fötter under min sista nollning på Örebro Universitet och tillsammans med ett par tjocka strumpbyxor skulle jag dansa mig igenom min sista termin på sjuksköterskeprogrammet med mina fina tofflor på fötterna.

2014-04-15 | 15:48:23
Johanna säger:

Mina Moheda clogs skulle få följa med på äventyr hela sommaren - Power Big Meet i Västerås, Classic Car Week i Rättvik & massa lek & bus med min underbara dotter.
En promenad till jordgubbs åkern för att plocka jordgubbar & sen koka saft skulle vi med göra.

2014-04-15 | 16:44:36
Bloggadress: http://mrsbelair.blogg.se
Lindha säger:

Jag älskar rött, så jag skulle behöva ett par som röda som passar till alla mina kläder. Så det blir i så fall lätt packning man reser med i sommar.

2014-04-15 | 16:46:48
Jenny/Jema säger:

Om jag har turen att vinna, så ska jag bära dem i sommar på min födelsedag, då jag fyller 40!
Då ska jag åka ner på Österlen eller på sydkusten och äta gott nånstans & även passa på att shoppa lite i trevliga butiker. Och samtidigt se snygg ut i mina nya tofflor ihop med nån av alla mina 50-talsinspirerade klänningar! :)

2014-04-15 | 16:57:39
Bloggadress: http://jemarose.blogspot.com
lotta säger:

Om jag skulle ha turen att vinna ett par moheda träskor skulle dessa få pryda mina fötter bla under Pride (hallå vi skulle ju vara en trio men just nu är ju jag utan;)), och loppisturerna med dig. Jag kommer också ha på mig dem till och från jobbet eftersom att jag hoppas på att dessa faller inom kategorin sköna lågskor.
Hur som pusskram!

2014-04-15 | 17:03:05
Angela Wall säger:

Till Wings and Wheels v 29 o Med ett besök på Gekås.
Så upp till bevis om det är bra skor och gå långt i!

2014-04-15 | 17:22:02
Fröken Kärolajna säger:

Dessa underbaringar skulle få känna på gaspedalen på min gamla Chevrolet från 1950. De skulle få gå på nyklippt gräs på någon av alla bilträffar vi ska på. Tillsammans ska vi dansa natten lång till skön rockabilly tills fåglarna börjar kvittra vid gryningen.

2014-04-15 | 17:57:30
Bloggadress: http://karolinahansson.blogspot.com
Johanna i Kulla säger:

Åh! Skulle dom hinna hit tills dess, så skulle dom få hänga med mig och strosa runt i Paris i slutet av maj. Loppismarknader, vintagebutiker och Paris runt! Resten av sommaren får dom nog mest jaga busiga barn i trädgården, och kossorna som gärna smiter från hagarna lite då och då. Jaga kossor är tusen gånger roligare i träskor med klack, både bonnigt och glamoröst!

2014-04-15 | 18:03:18
Bloggadress: http://www.johannaikulla.blogspot.com
Retrolover-Johanna säger:

Älskar Mohedatoffeln och gillar dem sedan länge på Facebook. Jag skulle ha mitt par varje dag, i regn och sol, på jobb och loppisar, i skog och på strand. För det är ju det fina med dem, att de passar till nästan allt!

2014-04-15 | 19:04:37
Bloggadress: http://retrolover.se
Dorothea Östlund säger:

Mina tofflor skulle jag smyga ner i tygpåsen om morgonen, innan jag far iväg på cykeln till mattants-vicket! När klockan slår kvart i fyra kommer sommarlovstrostet fram, och fula köksskor byts ut mot en Estelle i ljusrosa! En promenad hem i aftasolen, i finskor, det tror jag på! Förhoppningsvis får de även följa med på en och annan dejt med pojkvännen, eller en paraplydricksgrillkväll när alla mina fina är lediga samtidigt.
De kommer få det bra i sommar, det kan jag faktiskt lova <3
Dorothea

2014-04-15 | 19:32:41
Bloggadress: http://russinstrut.blogspot.se/
Sara Johannesson säger:

Gillar på facebook. :)
Hade blivit många sena sommarkvällar för mig och mina Moheda tofflor. Cykla tillsammans med vänner för att ta ett dopp och plocka blommor längs grusvägen.
Säkerligen mer vardagliga saker också som att handla, hälsa på släkt och vänner, och åka till jobbet :) Kram Sara

2014-04-15 | 20:15:31
Bloggadress: http://itsjustmylife.bloggplatsen.se
Jenny säger:

Dessa moheda träskor skulle få följa med på sena ljumma sommarkvällar vid havet med musik och härligt folk, men lika väl tidiga mornar på loppisar och auktioner. De skulle även få hänga med på härliga promenader på slingrande skogsvägar med smultronplockning och fikapaus. Många äventyr väntar för dessa skor!

2014-04-15 | 20:16:47
Bloggadress: http://feminineartiste.blogspot.se
Josefine Johansson säger:

De skulle få följa med under ljumma sommarnätter och få göra fina piruetter..
Kanske får de vara med om en romans, denna sommar finns det kanske en chans.
Till bruna knän och fräkniga axlar, tofflorna det mesta matchar.
Sen att jag är student och att alla pengar jag bränt är allmänt känt!

Kraaaaaaaaaam

2014-04-15 | 20:42:30
Linn Nilhammer säger:

WOHO! Dessa underbara skor hade fått traska med mig lite överallt :) De skulle få följa med mig och familjen till stranden, runt i trädgården, runt på promenader med personerna jag ska arbeta med i sommar och om det skulle bli någon semester så kommer de få traska runt på underbara Öland. Förhoppningsvis kommer de få besöka någon djurpark eller liknande också :)
Troligtvis skulle ett par Estelle, Black thunder få flytta hem till mig ifall jag vinner :)

2014-04-15 | 21:16:24
Bloggadress: http://barnenibullerbyndrommen.blogspot.se/
Fröken Loppan säger:

Åh ett par mohedatofflor skulle få följa med mig på bilträffar i sommar t.ex. Wheels & Wings och A-bombers, dansa bugg, gå på loppisar och vintagemässa, ta en fika på stan med trevligt sällskap, plocka midsommarblommor utmed grusvägar och strosa runt i Mölle hamn och äta glass...Dem kommer ha sällskap av Freddies jeans eller en härligt svängig klänning...

/Linn Magnusson

2014-04-15 | 21:40:21
Lena Ohlsson säger:

Hej hej
I ett par Mohedatofflor får mina fötter sol, är jätte fina att bära till kjol. De får naturligtvis följa med mej i juni till Paris.
Glad Påsk
/ Lena Ohlsson

2014-04-15 | 22:40:03
Bloggadress: http://lenao.blogg.se
Malin Ruth säger:

de senaste somrarna har mina fötter bott i converse, då jag inte haft möjlighet att köpa sommarskor. det vore himmelriket att möta sommaren med bara fötter nedstoppade i mohedatofflor! dom skulle få följa med överallt, då dom inte skulle få lämna mina fötter en enda sekund!

2014-04-16 | 09:18:55
Bloggadress: http://mildamalin.blogg.se/
Lisen Elisabeth säger:

Åh mysigaste tävlingen, tar absolut chansen att få vandra omkring i ett par tofflor i sommar!

Jag sprang alltid omkring i trätofflor som liten (fast inte såhär snygga snyggskor) och det är sommarskor för mig, de senaste åren har jag haft äventyr i kängor och efter en dag så mår inte fötterna sådär jättebra.. ;) I mohedatofflor skulle de få sol och se världen!

2014-04-16 | 10:15:40
Bloggadress: http://lifebylisen.blogspot.se
Ann valström säger:

Jag och mina Mohedatofflor ska gå och mysa på varenda loppis vi kan hitta i sommar !

2014-04-16 | 17:59:07
Emma Jansson säger:

Åh! Om det var jag som vann skulle dom få spendera sina fina sommardagar på stranden, med en god picknick korg och fint sällskap. Men även kanske på någon festival någonstans i landet och njuta av underbar musik!

2014-04-16 | 18:26:57
Madeleine säger:

Vill ha ett par Mohedatofflor för att jag är trött på att mina andra par träskor går sönder stup i kvarten. Vill vara tjusig både när jag ränner på loppisar, sticker till London, snackar politik och gräver i jorden! Gillar Moheda redan då de gör så snygga skor :)

2014-04-16 | 22:01:13
Bloggadress: http://whitemaskgirl.wordpress.com
Viktoria Olsson säger:

Med mohedatofflorna på mina fossingar ska jag ta färjan över till rosornas ö, gotland. Där ska vi galoppera omkring på loppisar, strosa bland raukar och klappra fram på kullerstensgatorna innanför muren i Visby.

2014-04-17 | 22:11:07
Bloggadress: http://viktoriashemligheter.blogg.se
Carin Gustafsson säger:

Jag skulle vilja vinna skorna som ett pris för att jag vågade säga upp mig från mitt jobb. Efter år av dåliga arbetsförhållanden som inlasad i landstinget där jag flyttats runt runt och chefer såg till att aldrig ge mig en fast placering så fick jag nog och sökte ett vikariat inom kommunen istället. Som jag fick! Så hur läskigt det än är att lämna en fast tjänst så börjar jag snart på ett nytt jobb med helt ny energi! Som världens bästa Grynet sa: Ta ingen skit!

2014-04-18 | 12:50:12
Bloggadress: http://retroabc.wordpress.com
Emely säger:

Åh vilken fin tävling! Jag tar med mig mina Mohedatofflor till NYC, traskar runt i Central Park, går på konsert med dem och tar med dem på castings. Med rätt skor kan man gå hur långt som helst :) gillar på fb, ha det gott

2014-04-18 | 19:35:08
Saga Höglund säger:

Jag har precis fått reda på att mina struliga fötter inte får gå i vilka skor som helst längre, men träskor går bra, så döm om min lycka! Om jag hade vunnit ett par Mohedatofflor så skulle de få gå med mig på alla sommarens loppiståg, på promenader längs stranden, cykelturer på landet och när man ska jaga hunden som jagar kanin. Dessutom ska de få vara med när jag tar mina första, stapplande steg på nybörjarkursen i lindy hop, hua så nervöst, men tillsammans så!

Med ett par fina Moheda på fötterna kan jag stolt få spatsera genom de kommande sommardagarna, utan att behöva ha ont eller utan att lida någon form av stilbrist.

2014-04-18 | 23:29:37
Bloggadress: http://sagasloppmarknad.blogg.se
Michelle Muntau säger:

I mohedaskor skulle jag vandra i Berlin i sommar, i parkerna, mellan caféer och självklart: till vintagebutikerna. Jag skulle även fira ett år med min livs kärlek och flytta till vårt nya hem tillsammans i dem. Med dessa skor på fötterna skulle sommaren nog bli den bästa hittills. <3

2014-04-19 | 22:53:26
alicia säger:

Ett par mohedatofflor på mina fötter skulle passa så fint när jaggifter mig i sommar. Att gå hand i hand in i livet i en vintage gammelrosa promdress som brudklänning med blommor i håret och som avslut ett par perfekta skor. Vad mer kan man önska?

2014-04-20 | 00:20:48
Longevity - en blogg om hälsa säger:

Jag gillar på FB
I år skall vi bila till Frankrike på semestern, ett par Moheda skulle vara perfekt att ha på foten, både vackert och bekvämt! Hoppas på tur! :-)

2014-04-20 | 08:30:05
Bloggadress: http://madelein.se/
Longevity - en blogg om hälsa säger:

Glömde skriva mitt namn Madelein Larsson Wollnik

2014-04-20 | 08:31:10
Bloggadress: http://madelein.se/
Emma Larsson säger:

Jag och mina tofflor hade åkt på äventyr. Både till Skåne och Småland, samt turnerat i Asien. Vi hade strosat på min uppväxtsorts lugna gator nere vid havet och genom Hong Kongs puls. Mellan glass och nudlar, mellan skorrande R och oförståeliga rop. Men alltid med klänning och läppstift, för världen behöver peppiga kvinns som vågar stå för sig själva och sina åsikter!

2014-04-20 | 22:26:03
Maria Bortas säger:

Min tofflor skulle antagligen få följa med på alla vardagliga turer i sommar! Kanske kommer dom bli något smutsiga när vi går på ängen med min son, kanske blir dom lite trötta när vi knatar på stan och äter glass, kanske lite blöta när vi går i sommarregn, kanske får dom mig lite gladare när jag släpar mig till jobbet under tidiga morgnar... Lite sandiga när vi får åka till stranden! Kanske får en utav dom ligga i en låda en stund, för min skotokiga sin skulle nog lägga beslag på dom ;) men ingen fara lilla sko, jag kommer att rädda dig, jag vill ju hänga med dig, varje dag! :)

2014-04-20 | 22:43:10
Hanna Linnea Karlsson säger:

Ett par träskor från Moheda skulle få följa med mig tillbaka till Småland och vännerna där. De skulle få promenera ut på klipporna i sommarkvällarna i Bohuslän för sena bad. De skulle få promenera till fåren när jag ska klappa dem på landet i Sjuhärad. De skulle tillsammans med mina 60-tals klänningar få dansa sig genom sommarnätterna i Göteborg. Träskorna skulle helt enkelt få följa med överallt både på fritiden och på jobb. De skulle trampa på pedalerna i min gamla Volvo och gå, dansa och skutta med mig genom sommaren.

2014-04-21 | 04:39:25
Linnea Kari säger:

Hej, jag och skorna skulle uppleva power meet, crousingarna på sveavägen + i norrköping. Trevliga fester och kompishäng skulle dom också få vara med på.
Tillsammans med ett par höga byxor och en fin 50 - tals tröja skulle dom se jättevackra ut! Dessutom kommer dom får känna på att köra en fin cadillac.
Mvh Linnea

Svar: Hej! Tyvärr är tävlingen redan avslutad! Tills i söndags 00:00 hade man på sig. Men det kommer nog att dyka upp fler roliga tävlingar vartefter!
Bella

2014-04-23 | 09:13:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback