Vinn en fiffig julklapp

 
 
Jag är otroligt sent ute som alltid... Men jag tycker allt att mina läsare ska få chansen att vinna en fin julklapp. Vad sägs om en fiffig bok med en himla massa kloka råd, huskurer och mormorsknep? Jag erkänner, jag har tjuvläst lite i den! Jag kunde inte låta bli när jag fick hem den. Man får bland annat lära sig om klädvård och förvaring, fläckborttagning, trädgårdsknep, huskurer, skönhet och kroppsvård. En himla bra bok, tycker jag!
 
 
Vad behöver man göra för att vinna då?
 
Skriv ett par rader om varför du läser min blogg och gärna även vad du vill se mer av när du klickar dig hit! Jag kommer att välja en vinnare på självaste julaftonskvällen, så man har alltså fram tills den 24:e på sig att delta. Vi säger att jag väljer en vinnare prick 00.00! Man behöver absolut inte ha en blogg för att delta, men var noga med att skriva namn och e-postadress. Kommentera under detta inlägg förresten!
 
Lycka till! ♥

Kommentarer
Maria Persson säger:

Hej Isabella!
Jag läser din blogg för att du har så fina bilder och blir inspirerad av dessa.Jag är vintageälskare och gillar din blogg därav.Du verkar vara en go o varm tjej och det går alltid hem! :)

2013-12-18 | 13:39:13

Åh vilken härlig julklapp! Din blogg är min favorit, då du verkar vara något fantastiskt härlig och jordnära. Alla charmiga bilder på dig, ditt hem, din söta familj och loppisfynden är underbara och inspirerande. Du bjuder alltid på en salig blandning av mat, retro och vintage, inredning, loppis, feminism och en massa jävlar anamma! Tack för en superblogg!

2013-12-18 | 14:33:46
Bloggadress: http://sagasloppmarknad.blogg.se
Ida Nielsen säger:

Åhh jag vill vara med :) Jag läser din blogg för du verkar vara lättsam och trevlig (mamma är östgöte så det klart jag har ett gott öga till dig!) med vettiga åsikter och ypperlig smak! :D

2013-12-18 | 14:48:03
Bloggadress: http://hebreiska.blogg.se/
Gila säger:

Jag läser din blogg för att en handlar om retroprylar precis som min ;-)

2013-12-18 | 19:22:32
Bloggadress: http://gilasgrotta.blogspot.com/
Lotta säger:

Jag läser din blogg i och med att jag är kompis med fina dig och gillar dig och där med också din blogg. Om jag får önska ett inlägg skulle det var något med/om feminism och gillar jag Henry inlägg :)

Kram till fina dig<3

2013-12-19 | 13:17:18
Bloggadress: http://tantlottas.blogg.se/
Johanna säger:

Gillar din härliga blandning - retro, vintage huller om buller med vardagen med småbarn, precis som jag har det.

2013-12-19 | 18:53:07
Bloggadress: http://mrsbelair.blogg.se
Tanten på auktion säger:

Jag läser din blogg av den enkla anledningen att jag tycker den är TREVLIG. Skulle gärna se ändå mer av ert hem och er inredning.

2013-12-22 | 12:45:27
Bloggadress: http://tantenpaauktion.blogspot.se
Malin Samuelsson säger:

Jag brukar titta in på din blogg för att jag gillar stilen den har. Jag hittade den efter ett Facebook inlägg och så är det kul att hitta personer som bloggar i ens egen hemkommun fast vi inte känner varandra. God jul och gott nytt år!

2013-12-22 | 19:13:31
Bloggadress: http://minimoijs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback