Tisdagsbrunch

 
 
Omelett äter vi ofta här hemma! Våra höns värper duktigt, så ägg brukar det finnas gott om i skafferiet. Har man dessutom passande rester i kylen så är det ju bara att slänga ner dom i stekpannan också! Idag blev det köttfärs med bönor som vi åt igår. Riktigt gott! Annars brukar min omelettsmet för det mesta bestå av 2-3 ägg, någon matsked vatten eller grädde, salt, peppar och ev. lite persilja! Passar till det mesta.
 
Ser ni förresten att reproporslinet har anlänt! Och snabbt gick det! Efter bara tre dagar fanns det att hämta ut på Ica. Hittills är jag nöjd med alltsammans. Det kan såklart inte tävla med äkta retroporslin från svunna tider, men det är helt okej för att vara nyproducerat! Billigt var det ju också.

Kommentarer
Malin Aurora säger:

Åh mums!

2014-01-14 | 12:41:08
Bloggadress: http://vildblommor.blogg.se/
Ida Nielsen säger:

Ser smaskens ut!

2014-01-14 | 12:59:35
Bloggadress: http://hebreiska.blogg.se/
Johanna Retrolover Alm säger:

Vart var porslinet ifrån? :O

Svar: Jag beställde det från Jotex.se! :) de hade en del repro och riktigt fina saker! Bl.a. Tyg och gardiner som jag nog slår till på nästa gång :)
Bella

2014-01-16 | 08:19:42
Bloggadress: http://retrolover.blogg.se/
Johanna Retrolover Alm säger:

Annars, eftersom du säkert som jag avskyr att diska: man kan ju köpa nyproducerade gamla grejer. Har t ex nyproducerade Berså-assietter från Gustavsbergs andrahandssortering. Då kan man para ihop med sina äkta retrokoppar och samtidigt slippa hälften av disken. Win!

Svar: Haha ja usch detta diskande! Men låter som en win win-situation!
Bella

2014-01-16 | 08:20:33
Bloggadress: http://retrolover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback