Sammetslena små tussar från skogen

 
 
I söndags mådde jag verkligen kasst! Jag har aldrig varit med om maken! Migrän och magont hela dagen. Det slog till som en käftsmäll men sen försvann det lika snabbt igen. Jag misstänker starkt att det beror på maten vi åt...
 
För att piggna till gick jag och lilla familjen en långpromenad som började på slingriga grusvägar och sedan fortsatte genom både skog, blötmark och till och med över ett gärde eller två... På vägen lämnades inte bara smärta och migrän, utan vi fick även med oss något hem! Ett tydligt tecken på att det snart är dags att hänga in vinterkapporna och ta fram nättare skor. Ett knippe fluffiga och sammetslena videkissar, som numera bor i diverse vaser och flaskor i huset. Tänk att något så enkelt kan vara så fint. 
 
 
Förresten! Nu tänker jag vara lite hemlig och avslöja att det händer något spännande här hemma på lördag! Fast jag säger såklart inte vad det är riktigt än! Jag vill ju vara lite hemlig...  ♥

Kommentarer
Lotta säger:

Så jäkligt när det blir sådär men det är som att kroppen behöver en urladdning emellan åt....Skönt ändå att det ju går över och att du fick gå ut på vårpromenad al'a skog!!! (avundsjuk)

Hoppas helgen din blir toppen så ses vi i nästa vecka :)

KRAM <3

Svar: Ja ibland är det som att kroppen bara säger ifrån! Men skogspromenixen gjorde ju susen! Ses nästa vecka bästa du <3 Hoppas att din helg blir awesome! Min blir nog mest nervös med tanke på lördagen haha!
Kram
Bella

2014-02-27 | 09:10:48
Bloggadress: http://tantlottas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback