Nytt i köket

Ni kanske la märke till att vi har satt upp en klädnypstråd (ja, vad ska man kalla det?) över pinnsoffan i köket! Det var så himla tomt på den väggen, så det behövdes verkligen något som fyller tomrummet och samtidigt har en funktion. I klädnyporna kan man fästa kom-ihåg-lappar, recept, inspirerande bilder, viktiga papper och annat som man vill hålla lite extra koll på. I pysselrummet har vi gjort likadant! Himla praktiskt.
 
Det enda som behövs för att göra en sån här upphängningsgrej (vi måste komma på ett bra ord...) är kraftig tråd, klädnypor och små öglor att skruva fast i väggen. Lätt som en plätt!

Hyllan över pinnsoffan har suttit där länge, men innehållet har varierat. Numera är den en förvarings- och uppvisningsplats för hemmets brickor! Dom gör sig bra där, tycker jag. Inta ska man väl gömma undan husgeråd och fina ting i skåp och lådor! Visa upp det som du tycker är fin, vetja! Det är en stor och viktig del när man vill skapa ett personligt hem.
 
 
Nu är det inte tomt på väggen längre! Hela köket fick sig ett lyft.
 
 
 
 
Klädmönster, synålar, tidningsutklipp och annat smått och gott pryder väggen i pysselrummet.
 
 

Kommentarer
Allt det gamla goda säger:

vilken trevlig blogg, varför har jag inte stött på dig tidigare?! kika gärna in på min blogg "allt det gamla goda" som handlar om typ.. femtiotalsprylar, vintageklänningar och ångermanland!

Svar: Åh, tack snälla du! Jag ska absolut spana på din blogg!
Bella

2013-10-10 | 22:02:29
Bloggadress: http://alltdetgamlagoda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback