Städning och trädgårdsland på g

Idag är det städning som gäller! Trots det fina vädret... Jag har skjutit upp det i flera dagar nu pga. det underbara vädret! Eftermiddagarna har spenderats i solen och på kvällarna har vi grillat här hemma. Det godaste maten tillagas på grillen! Oftast i alla fall...
 
Här om dan åkte vi förresten förbi Dahlias blommor, som ligger bara någon km från oss. Vi köpte tre olika tomatplantor, två gurkplantor och ett par bönplantor. När vi kom hem kom vi på att vi inte har någon jättebra plats att plantera alltsammans på... Men äsch! Det löste sig. Snart är det ändå dags att snickra ihop några ordentliga odlingslådor och då får alltsammans flytta igen.
 
Det är något visst med att odla eget. Det blir inte mycket till skörd när allt kommer omkring, men visst är det härligt ändå? Man blir glad av det lilla som blir! Att kunna mumsa i sig egendlade körsbärstomater, små gurkor och en uppsjö av kryddor... Nästa gång ska vi köpa några chilliplantor, någon slags pumpa, potatis, kryddor och kanske någon krasseplanta som kan klättra på husväggen. Mums!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback