Emmaljunga City Cross

Idag var vi som sagt på vårt andra ultraljud och det såg jättebra ut. Helt normal tillväxt osv. Vi har även kikat på barnvagnar och bilbarnstolar på Babyproffsen. Emmaljunga City Cross blev genast en favorit men vi ska testa några fler modeller innan vi bestämmer oss. Emmaljungas barnvagnar är ju kända för sin höga kvalitet. Dessutom var de jäkligt snygga! Rejäla hjul, slittåligt tyg i många olika färger uppdelat i flera prisklasser, bra fjädring, många funktioner, inbyggt myggnät och solskydd, lång livslängd... mm. För oss som bor på vischan låter ju detta perfekt!
 
Det är himla dyrt med barnvagn... Men man vill ju ändå försöka köpa en rejäl barnvagn som verkligen håller vad den lovar. Vi får självklart anpassa oss efter vad plånboken tillåter, men det är ett tag kvar innan vi måste bestämma oss. I mars är det dags att beställa den barnvagn vi har bestämt oss för!
 
Självklart kan man även hålla utkik efter begagnade barnvagnar. Dom kan vara så gott som nya och näst intill oanvända. Miljösmart och snällt mot plånboken. En ny barnvagn som håller länge är självklart också en bra investering. Kvalitet kostar mer men det är värt det!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback